Zevergem - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 21 november 2010, terrein Zevergem
Met nog steeds geen enkel puntje op verplaatsing gesprokkeld waren we absoluut van zin om op deze zondagvoormiddag eindelijk eens de punten mee te graaien op deze verplaatsing net over de E17. De match begon iets later doordat de arbiter zijn kat had gestuurd waardoor een chineze vrijwillige Zevergemnaar de partij in goede banen diende te leiden. Een aloude 4-4-2 werd op de mat gezet tegen een tegenstander die achter ons stond in het klassement. Die tactiek leek in eerste instantie te gaan renderen. KVVVA A hield de thuisploeg goed op eigen helft en zorgde voor de meeste druk. Echt uitgespeelde mogelijkheden leverde dat niet op maar wel een pak pogingen uit de tweede lijn. Het was eigelijk wachten op de voorsprong tot plots halverwege de eerste helft Zevergem een eerste keer de neus aan het venster stak. Een thuismiddenvelder kreeg iets te veel ruimte voor een goede pas over de verdediging waarop een goede pas later simpel werd binnengetikt aan de tweede paal, 1-0. Het signaal om Kenneth van de bank te halen en die had niet veel tijd nodig om de thuisgoalie ook eens van ver onder vuur te nemen. Die loste, Tim er als de pinken bij en verdiend opnieuw een gelijke score, 1-1. KVVVA A bleef verder baas, maar kwam net voor de rust nog één maal goed weg toen een doorgebroken thuisaanvaller niet voldoende kon afdrukken.
Nog geen man overboord bij de rust en alle signalen leken er op te wijzen dat we de tweede helft wel het laken naar ons toe zouden kunnen trekken. Jammer genoeg kwam na nog geen 5 minuten de thuisploeg weer op voorsprong na wat getwijfel in de KVVVA-defensie. Iedereen leek stil te staan toen een Zevergemnaar wel reageerde en de Kev voor de tweede maal kon vloeren. KVVVA A ging dan opnieuw op zoek naar de gelijkmaker, maar zowel Jan (die wel de netten trof, maar het doelpunt werd omwille van veel volk rond de keeper afgekeurd) als Tim (mooi vrijgezet voor de keeper door Kenneth maar te zwak besloten) wisten de bordjes niet in evenwicht te brengen. Een oud gezegde gaat dan: "als de duivel kinderen baart zijn het er ineens velen" en opnieuw dienden we een tegentreffer te incasseren. Op een zeldzame corner voor de thuisploeg werd de bal in eigen doel verwerkt en niet veel later werd het zelfs 4-1 na nonchalant voetbal bij KVVVA A. Van frustratie zette Kenneth een solo op slechts enkele seconden na het aftrappen en ineens stond het weer 4-2 (mooi 2 man afgehouden en strakke knal in de verste hoek). Dat zorgde nog voor een beetje hoop met een pak hoekschoppen als gevolg maar wederom diende de kelk tot ver onder de bodem geledigd te worden. Balverlies achterin werd onverbiddelijk afgestraft waardoor er finale 5-2 cijfers op het bord kwamen. We zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen en kunnen enkel hopen op beterschap volgende week tegen De Pinte!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Kris VN, Niels, Brecht, Wim, Jan, Tim, Arne, Fritsjof, Bram B, Bram Y, Kenneth en Wout
Doelpunten voor KVVVA A : Tim, Kenneth