KVVVA A - Zevergem

Verslag

Zondagvoormiddag 27 maart 2011, Tenhoutte
Na een weekje bye mochten we deze zondagvoormiddag Zevergem ontvangen in de laatste rechte lijn naar het einde van het seizoen. Voor aanvang van de match werd nog de ambitie uitgesproken om nog de nodige punten te sprokkelen (lees nog een stuk of 3 matchen winnen) om zo alsnog uit de onderste regionen weg te komen en nog enkele plaatsjes op te schuiven in het klassement. Een gemotiveerd KVVVA A kwam dus aan de aftrap en dat leverde direct goed spel en enkele schoten uit de tweede lijn op. Fritsjof, Remie en Tim testten zo even de paraatheid van de bezoekende keeper, maar die wist telkens de bal te keren. Het was eigenlijk wachten op het openingsdoelpunt van KVVVA A toen ineens de goal aan de overkant uit de lucht viel. Redelijk letterlijk zelfs, want een afgeweken bal verdween over Kev net onder de lat in doel. KVVVA A leek echter niet aangeslagen en al snel had Bram Y de gelijkmaker aan de voet, maar het laatste tikje was net niet goed genoeg om de netten te doen trillen. Rusten dus bij een gevleide 0-1 voor de bezoekers.
De tweede helft begon als het ware nog dramatischer toen het merendeel van de KVVVA A-spelers nog geen leer hadden geraakt en het al 0-2 stond. Veel goede wil en druk naar voren, maar weinig kansen, zorgde vervolgens voor een spelbeeld dat zich vooral op de helft van de bezoekers afspeelde. En die bezoekers, die loerden op de counter! Na twee keer een ongeveer gelijkaardige actie, die wel 2 keer mooi werd afgewerkt, stond het ineens 0-4. Gelukkig was de scheids ons even later redelijk goed gezind toen de bal na een actie van Bram Y wat verrassend op de stip ging. Kenneth achter de bal en proper in het hoekje waardoor de eer was gered. KVVVA A probeerde dan alsnog te gaan voor een tweede treffer, maar veel meer dan een pak afgezwaaide trappen uit de tweede lijn leverde dat niet echt op. Fritsjof trof op die manier wel nog eens de lat, maar op dat moment was het kalf al lang verdronken en stond de 1-4 eindstand ook al even op het bord. We zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen en het is maar de vraag of we nog uit die hoek geraken voor het einde van het seizoen met op het programma nog twee duels tegen Vurste-Semmerzake en nog een moeilijke uitmatch op De Pinte!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Wout, Arne, Hein, Kris, Brecht, Tim, Niels, Remie, Bram Y, Fritsjof, Jeroen, Kenneth, Bert en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth
Geel KVVVA A: /
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen]