KVVVA - Zegelsem

Verslag

Zondagvoormiddag 8 februari 2009, Tenhoutte
Op een loodzwaar terrein waar Hendrik naar eigen zeggen tegen de arbiter zijn koeien nog niet zou op los laten diende KVVVA Zegelsem partij te geven. Geen makkelijke klus als we even terugdenken aan de heenronde, en al snel bleek dat ook waarheid. Zegelsem voetbalde in het begin goed mee maar het was KVVVA dat de eerste kans kreeg. Jammer voor Mathieu kraakte hij zijn schot, maar ook zijn knie, waardoor de ziekenboeg van KVVVA alweer dreigt uit te breiden. Er diende dus al vroeg aan het elftal gesleuteld te worden en dat gaf Zegelsem vertrouwen, Hendrik kwam enkele keren gevat tussen. Beetje bij beetje trok KVVVA dan de eerste helft naar zich toe. Kenneth verkwanselde een schitterende kans en ook Remie kende geen geluk op een corner van Wim. Even later was die combinatie wel succesvol, een schitterende voorzet vanop de linkerkant van Wim werd hard binnen geknikt door Remie, 1-0 enkele minuten voor de rust. Toch had het nog 2-0 kunnen en misschien moeten staan voor de pauze, Tim plaatste de bal echter net aan de verkeerde kant van de paal na een mooie actie.
Noodgedwongen diende er tijdens de rust opnieuw aan het elftal gesleuteld te worden en opnieuw was het wat zoeken voor KVVVA. Zegelsem profiteerde en kwam via een snelle 1-1 al even rap op 1-2. Een koude douche zo net na rust. Zegelsem leek dan vleugels te krijgen en de thuisploeg leek de pedalen kwijt. Toen kwam het kantelmoment in de partij, een Zegelsemnaar leek op weg naar de 1-3 maar Hendrik had een schitterende parade in huis. Kort daarop had KVVVA dan ook nog het geluk dat een slechte voorzet van Remie in doel waaide, opnieuw gelijk dus. KVVVA ging dan op zijn elan door, opnieuw maakte Remie de actie op de rechterkant waarna hij perfect de instructies van de coach ad interim opvolgde. Die schreeuwde "lapt em op de Kenneth zijn bielde" en zo geschiedde, KVVVA opnieuw op voorsprong. Dan achtte de scheidsrechter nog even zijn moment de gloire gekomen. Eerst bleef hij blind voor een duidelijke handsbal in het eigen strafschopgebied van een bezoeker en dan vond hij het ook nog even nodig van de gele kaarten boven te halen. Bart en Tim kregen geel voor protest. Bart haalde even later echter wel zijn gram, na een puike match in het geheel zette hij Kenneth ook nog op weg naar de 4-2, een hard schot van buiten de carré dat over de keeper in doel verdween, een wereldgoal! KVVVA controleerde de match dan verder en Zegelsem kon absoluut geen vuist meer maken. Op die manier blijft KVVVA dus meedoen voor de tweede plaats. Volgende week krijgen we de punten cadeau want dan geeft Strijpen forfait.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Hendrik, Brecht, Jonah, Kris VN, Bart, Tim, Jan, Wim, Kenneth, Remie, Mathieu, Thomas, Jonas, Kevin en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA: Remie (2x), Kenneth (2x)
Geel KVVVA: Bart, Tim
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]