KVVVA B - Zandbergen

Verslag

Zondagvoormiddag 14 maart 2010, Tenhoutte
Na twee weken in de meest helse omstandigheden eindelijk nog eens een partij op een normaal veld. Voor de eerste keer dit seizoen hadden we afspraak met Zandbergen, net onder ons geklasseerd. Dat was er echter niet aan te merken, want vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat KVVVA B de punten thuis wilde en zou houden. Een stormloop naar voren leverde direct enkele kansjes en hoekschoppen op. Wim draaide er bijna zelfs eentje rechtstreeks binnen, maar Kenneth duwde aan de tweede paal met de handen over de lijn, terecht afgekeurd. Niet veel later maakte de KVVVA B-topschutter dan wel de 1-0 na een goede voorzet van de rechterkant van Kris. Snel werd het dan ook 2-0, mooie actie over links nu van Remie en Jan kon via doelman en paal scoren. Zandbergen wist even niet meer van welk hout pijlen maken en zag de KVVVA B-aanvallen werkelijk langs alle kanten komen. Nog voor rust kon Tim er 3-0 van maken (na een mooie actie van Kenneth) maar de 4-0 lukte niet meer voor de rust.
Die vierde treffer was opnieuw weggelegd voor Kenneth net na de kantwissel, op mooi aangeven van Arne trouwens na een blijkbaar verloren bal richting rechterhoek. Arne liet even later nog meer mooie dingen zien en de 5-0 en 6-0 was dan ook voor zijn rekening. Hein legde in de slotfase van dit eenrichtingsonderonsje de 7-0 eindstand vast. Een score die nog hoger had kunnen oplopen, maar pogingen van Fritsjof en meerdere malen van de goed mee opgeschoven Brecht deden de netten niet meer trillen. Een oververdiende en deugddoende overwinning voor KVVVA B waar de (sinds lang) massaal opgekomen supporters met volle teugen van konden genieten, net als van het allereerste optreden van Jonas 'Tonneke' Wahlen, die als een dartel veulen dravend over het terrein en omhuld met het shirt met rugnummer 14 (daar ongeveer stoppen wel de gelijkenissen met Cruyff) de plaatsjes in de spits de komende weken iets duurder maakt.

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Kevin, Niels, Brecht, Kris VN, Wim, Jan, Tim, Remie, Kenneth, Fritsjof, Hein, Arne, Jeremy en Jonas W
Doelpunten voor KVVVA B: Kenneth (2x), Jan, Tim, Arne (2x), Hein
Geel KVVVA B: /
Rood KVVVA B: /

[terug naar overzicht verslagen]