Volkegem - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 23 september 2007, terrein Volkegem
Op deze zonovergoten zondagvoormiddag dienden we Volkegem partij te geven. Met een zes op zes indachtig was het vertrouwen groot. Ook mochten we voor de eerste maal allen in dezelfde tenue opwarmen in nieuwe T-shirts gesponsord door Vidocus, met dank aan Ludo Stockman voor dit fijne gebaar. De match begon opnieuw goed voor KVVVA A. Remie had zijn goede vorm na een weekje vrij nog niet verloren en al gauw zette hij na een mooie solo de 0-1 op het bord. De wedstrijd ging goed op en neer, er vielen kansen aan beide zijden en bij eentje daarvan wist de thuisploeg de stand opnieuw in evenwicht te brengen, 1-1. Opnieuw was het Remie die kort daarop KVVVA A opnieuw op voorsprong zetten, met een soortgelijke actie als zijn eerste doelpunt stormde hij op doel af en werkte opnieuw beheerst af, 1-2. En ook aan de overkant herhaalde zich hetzelfde feit als na de eerste goal van Remie, de thuisploeg kon opnieuw redelijk rap de score gelijk stellen, 2-2. Een mooie ruststand vond iedereen, ook Kenneth, die even na de gelijkmaker moederziel alleen op de doelman van de thuisploeg afstormde. Kenneth had iets heel moois in gedachten en trachtte de keeper te lobben, maar zijn poging ging totaal de mist in en verdween achter het doel, een gezamelijke ontgoochelende kreet (KENNETH!!!) was dan ook tot ver buiten Oudenaarde te horen.
Het tweede wedstrijdgedeelte was opnieuw van goede kwaliteit, opnieuw kansen voor beide ploegen en fraai spel dat op en neer ging. Het was echter opnieuw Volkegem dat wist te scoren (3-2) en zo het laken naar zich toe leek te trekken. Toch liet KVVVA A zich niet van de wijs brengen. Op een stilstaande fase schilderde Wim een vrije trap nagenoeg wonderschoon op het hoofd van Remie, die achteruitlopend de bal over de thuisdoelman in het doel wist te leggen, een verdiende gelijkmaker voor een strijdend KVVVA A en een hattrick voor Remie. Even later was het opnieuw Remie die op de doelman afging, hem trachtte te omspelen en zowaar op nog ergere boerse dan lompe wijze onderuit werd gehaald. De scheidsrechter zag er geen graten in en weigerde de bal op de stip te leggen. Gevolg hiervan waren 2 verloren punten voor KVVVA A en de topschutter in de lappenmand. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-3, een billijk gelijkspel, maar toch net iets meer een gevleid punt voor de thuisploeg. Gelukkig konden we achteraf genieten van een lauwe Jupiler geschonken door de ondertussen zwaar verguisde 'Vinnige Vincent', het eerste en tevens het laatste deftige wapenfeit van wat steeds meer en meer als 'Cyril Thereau'-achtige transfer wordt bestempeld.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Niels, Kevin, Thomas, Jan, Jonas, Kenneth, Tim, Kris VN, Fritsjof, Remie, Wim, Bram en Bart
Doelpunten voor KVVVA A: Remie (3x)
Geel KVVVA A: /
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen 2007-2008] [terug naar overzicht verslagen]