Strijpen - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 9 maart 2008, een terrein ergens tussen de akkers van Strijpen
Na een zwaar nachtje Kahoele-fuif was de verplaatsing naar Strijpen voor sommigen geen lachertje. De een had al wat meer geslapen dan de ander en de ander was al wat meer verward dan de een. Toch begon de match voor KVVVA A goed, heel vroeg in de partij wist Kenneth de 0-1 tegen de touwen te trappen, de thuisdoelman dus een eerste maal geklopt. Nog maar net afgetrapt wist Strijpen dit direct recht te zetten, een droge knal in de winkelhaak die onhoudbaar was voor Hendrik (de enige bal die hij trouwens moest pakken voor de rust) en het stond dus snel weer gelijk. De wedstrijd kabbelde dan verder en KVVVA A was de beste ploeg. Tot scoren kwam het maar net voor het rustsignaal, Kenneth werd onderuit gehaald in de zestien en Jan zette (zoals zo dikwijls bewezen op training) de strafschop feilloos om. Een verdiende voorsprong dus bij de rust voor de bezoekers.
De tweede helft begon op dezelfde manier zoals ze uiteindelijk zou eindigen, een ware stormloop richting de thuisdoelman en een grote honger naar doelpunten van KVVVA A. Kenneth was de eerste die in de tweede helft wist te scoren en hij zou dat later in de partij nog viermaal (!) doen. Ook Bram en Tim wisten elk nog tweemaal de netten te vinden in deze tweede helft die eigenlijk een maat voor niets was wat de thuisploeg betrof. Tussendoor wisten ze wel nog even te milderen en een tweede doelpunt te maken maar meer dan een hele lichte opflakkering was dat niet. Eindstand dus uiteindelijk een oververdiende 2-11 na een tweede helft waarin Strijpen duidelijk overklast werd.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Kevin, Brecht, Niels, Kris VN, Kenneth, Wim, Jan, Jonah, Remie, Fritsjof, Tim, Bram en Remie
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth (6x), Jan, Bram (2x), Tim (2x)