SK Schorisse - KVVVA A

Verslag

Vrijdagavond 20 augustus 2010 , veld SK Schorisse
Traditionele voorbereidingswedstrijd op het nieuwe seizoen. Dit jaar ook de enige oefengalop in wat een nieuw seizoen moet worden met veel nieuwe, en hopelijk verrassende, tegenstanders. Opnieuw spreken we van KVVVA A, net als in ons eerste seizoen en we weten hoe dat toen afliep voor de B'kes, maar soit we gaan nu nog geen oude koeien uit de gracht beginnen halen bij de start van een nieuw seizoen nietwaar?
De start van de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen verliep licht dramatisch. Met nog geen vijf minuten op de klok was het SK Schorisse dat de score opende. Een mooie knal van buiten de zestien ging richting bovenhoek van de kooi van Kevin en de nieuwbakken oud-vrijgezel mocht zich direct omdraaien, 1-0. Meteen het sein voor KVVVA A om daar iets tegenover te zetten en na een sputterende start kwam de ene sprankelende actie na de andere. Kenneth, Remie en Fritsjof wisten de vroege achterstand al gauw om te buigen naar een 1-3 voorsprong en de thuisploeg wist daar enkel wat defensieve kracht tegenin te brengen met wat goede interventies en een pak buitenspelfases (waardoor ook een doelpuntje van Wim werd afgekeurd). In de eerste helft mochten we verder ook het debuut van Wout meemaken (jaja, het zoontje van ...) waardoor ook de voorzitter eens kwam kijken naar onze kunsten (of was dat eerder voor die beloofde receptie achteraf?).
Die voorzitter zag in de tweede helft een nog sprankelender KVVVA A dat nog vijf maal de thuisnetten kon doen trillen. Twee keer Kenneth (met één fameuze pegel in de haak), Hein, Arne en Bram waren de doelpuntenmakers. Bij een pak ander doelgevaar stonden de geweren duidelijk nog niet zo scherp gericht, maar dat houden we dan wel voor de eerste competitiewedstrijd. Deze broederlijke partij werd afgesloten op 1-8 waarna een traktatie volgde van de nieuwe sponsor van de thuisploeg (om maar geen namen te noemen: "een loodgieter en zonen uit Kerkem"), waarvoor dank!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Bart, Niels, Bram, Kris VN, Remie, Wim, Hein, Kenneth, Fritsjof, Arne, Jan, Jeremy, Wout en Jonas W
Doelpunten voor KVVVA A : Kenneth (3x), Remie, Fritsjof, Hein, Arne, Bram