SK Schorisse - KVVVA B

Verslag

Vrijdagavond 21 augustus 2009 , stadio Luc Demaeseneire
Net zoals elk jaar stond er op deze vrijdagavond een vriendschappelijke partij tegen de buren van SK Schorisse op het programma, dit maal voor de competitie en niet eens tijdens. Voor de mannen van SK Schorisse de eerste wedstrijd van het seizoen. Dat was er al snel aan te zien. Zelfs tegen 10 bezoekers konden ze in het begin van de wedstrijd geen vuist maken. Kenneth (opnieuw hij, de topschutter van de voorbije 2 seizoenen verkeerd nu al in bloedvorm) nam een diepe bal van Kris mooi aan en werkte beheerst af, 0-1. Al snel kwam SK Schorisse opnieuw in de partij. In eerste instantie hadden ze geen geluk bij de afwerking. Bary Poupacar Kev, opnieuw in doel, verdiende eigenlijk donkerrood bij een aanval van de thuisploeg, maar de sympathieke ref hield de kaarten op zak. De vrije trap die er op volgde spatte uiteen op de lat. Even later was de stand-in-bezoekende-goalie wel gezien, op dat moment verdiend 1-1. Dan leek het beste er al af bij de thuisploeg. Opnieuw Kenneth en twee maal Wim (het tweede doelpunt omschreef hij zelf als "ik kruiste perfect het terrein waarna Jan mij bij een inworp kon bereiken en ikzelf koelbloedig afwerkte") zorgden voor een 1-4 ruststand.
De tweede helft ging het opeens snel. Ineens waren we met 12 en moest er zelfs eentje op de bank. Het moment voor het debuut voor Arne, constant een gesel voor de thuisverdediging. En dan geschiedde het, terwijl de webmaster in de charmante kantine van SK Schorisse nog een natje voor de massaal geblesseerde spelers/supporters/technische staf aan het bestellen was, scoorde zowaar de Jé met een krul in de bovenhoek. Het eerste doelpunt ooit voor de zwarte parel van de jonge reserven. De scouts van Sporting Bombay noteerden meteen de naam van hun landgenoot, alhoewel er naar horen ook Tsjetsjeense watchers in de tribune zaten! KVVVA B ging dan gewoon verder op dat elan, via Wim en opnieuw Jé werd het zelfs 1-7. Toen achtte SK Schorisse het moment rijp voor een opflakkering. ineens ging het naar 4-7. Het vierde thuisdoelpunt kwam er overigens na een strafschop veroorzaakt na opnieuw een smerige overtreding van Kev, waardoor die eigenlijk twee keer donkerrood had verdiend, maar hij mocht opnieuw blijven staan. Uiteindelijk nam KVVVA B de draad weer op. Kenneth maakte nog 2 pisgoals, gevolgd door de hattrick van de Jé (wie speelt die kerel nog uit de ploeg??), met als slot, het moet gezegd zijnde nog een pareltje van Bothy, waardoor die zelfs zijn vijfde van de avond lukte. Achteraf werd er nog duchtig verbroederd na opnieuw een doelpuntenkermis.

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Kevin, Tim, Bart, Niels, Kris VN, Jan, Remie, Wim, Kenneth, Jeremy, Lowie en Arne
Doelpunten voor KVVVA B: Kenneth (5x), Wim (3x), Jeremy (3x)
Geel KVVVA B: /
Rood KVVVA B: /

PS: De webmaster distantiëert zich van fouten in dit verslag (vooral wat betreft het scoreverloop) en hoopt bij deze dat het eindelijk gedaan is met die voorhistorische uitslagen (= veel werk om te onthouden) nu de competitie volgende week begint. Anders gaat hij in staking of eist hij minumum een laptop met draadloze everywhere-verbinding om alles op het moment zelf te kunnen bijhouden. Dankuwel!

[terug naar overzicht verslagen]