SK Schorisse - KVVVA A

Verslag

Zaterdagnamiddag 9 februari 2008, terrein SK Schorisse
Waar de spelers van KVVVA A tegenwoordig op geakklimatiseerd zijn om de zondag fris en monter voor de dag te komen en dat dus gepaard gaand aan kalme zaterdagavonden, was het op deze zaterdagnamiddag, dat na een vrijdagavond valt, iets moeilijker om zich aan te passen aan het tijdstip in het weekend. De nachtelijke uitspattingen op vrijdagavond/nacht van sommige KVVVA A-spelers waren dan ook erg te voelen in het spelpeil van de jonge meute die zichzelf heel af en toe nog eens een stapje in de wereld gunt. Gedurende een hele eerste helft was er weinig te beleven. De talrijk opgekomen supporters konden dan ook maar een keer luid en opgelucht zuchten toen Hendrik de bal nog net tegen de paal kon tikken op een schot van een thuisspeler. Het enige wapenfeit van een erg triestige eerste helft waardoor er dan ook een brilscore prijkte op het prachtige fictieve scorebord van de thuisploeg.
In de tweede helft kwamen er wel kansen, kans eigenlijk, want het was er maar eentje (dat als kans bestempeld kan worden). Wel een mooie, want na een aanval uit het boekje wist Jan de bal perfect op het hoofd van Kenneth te schilderen (wat naar eigen zeggen moelijk te missen valt) waardoor KVVVA A met 0-1 leidde. Wat volgde was meer lijden dan leiden, want de beste kansen waren nog voor de thuisploeg. Enkele malen wist Hendrik zijn team wel nog recht te houden, maar toen Wim zijn rechtvaardigheidsgevoel boven kwam en hij een Schorissenaar nagenoeg op eigen wonderbaarlijkse wijze het straatje instuurde, diende Hendrik zich toch om te draaien. Uiteindelijk dus een terecht gelijkspel voor de thuisploeg waardoor iedereen met een iets meer voldaan dan tevreden gevoel huiswaarts ging!
Het verhaal van de wedstrijd zoals de tegenstander het zag (waarschijnlijk was dat iets scherper) is hier terug te vinden.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Kris VN, Niels, Kevin, Jan, Wim, Kris B, Kenneth, Remie, Bart, Fritsjof, Tim en Thomas
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth