Overboelare - KVVVA B

Verslag

Zondagvoormiddag 21 maart 2010, B-terrein Overboelare
Een kahoele-fuif kan in de kleren kruipen, althans voor sommigen iets meer en voor anderen dan iets minder. Feit is wel dat het niet de ideale voorbereiding is voor de wedstrijd op Overboelare. Op het nog steeds veel te kleine B-terrein mochten we op deze miezerige zondagmorgen Overboelare partij geven. Een niet zo simpele opdracht, want vorig seizoen gingen we hier zwaar de boot in. Al snel bleek Overboelare dit huzarenstukje te willen herhalen en redelijk onverwacht kwamen ze dan ook op voorsprong, 1-0. Even zagen we dus weer het doemscenario van vorig seizoen optreden, maar al snel was daar de coach met een mooi geplaatst schot in het hoekje, verdiend 1-1 en dat was enkel maar de voorbode van meer. Niet veel later werd Hein aangelopen in de zestien, de immer sympathieke Emiel Van Bever wees resoluut naar de stip. Even was er twijfel wie hem zou nemen, maar Jan pakte zijn verantwoordelijkheid en op die manier KVVVA B op voorsprong. Volledig naar het voorbeeld van de coach deed Kenneth er nog eentje bij voor de rust waardoor er werd gewisseld van zijde met een 1-3 stand.
Met het eerste fluitsignaal van de tweede helft gingen ook meteen de hemelsluizen open. Menig thuispubliek zocht de geimproviseerde tribune op naast het A-terrein van waar het oplettend volgen was hoe deze wedstrijd verder in een beslissende plooi werd gelegd door Tim die net kon scoren na de rust op een hoekschop. Verder lukten we nog 3 treffers: 1 keer Remie en 2 maal Jan (die zo de hattrick compleet maakte) waardoor we voor de tweede week op rij zeven maal konden scoren. Tussendoor lukte ook de thuisploeg nog tweemaal een doelpunt waardoor er afgefloten werd op 3-7. Met een zes op zes op zak mogen we dus volgende week proberen van de sterke partij uit de heenronde tegen Schendelbeke te herhalen.

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Kevin, Brecht, Wim, Kris VN, Niels, Hein, Tim, Jan, Kenneth, Fritsjof, Jeremy, Remie en Bart
Doelpunten voor KVVVA B: Brecht, Jan (3x), Kenneth, Tim, Remie