Overboelare - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 9 september 2007, terrein Overboelare
Het terrein van Overboelare was iets moeilijker te vinden dan verwacht, ergens een smal baantje in over een spoorweg vonden we dan toch de accomodatie van de tegestander. We waren met niet veel, juist gepast elf spelers, maar wel elf die er volledig wilden voor gaan om de driepunter binnen te halen. De match kende een wervelend begin, Fritsjof stuurde Remie in het straatje en die werd, op de rand van de zestien onderuitgeschoffeld door de Overboelaarse doelman. Deze werd na aanmanen van Fritsjof, volledig teleurgesteld nadat hij voor het eerst dit seizoen eens een goede pas gaf dat jammer genoeg geen succesvol vervolg kende, slechts met geel bestraft. Jammer genoeg kreeg Fritsjof, omwille van de nieuwe regel in het bondsreglement, eveneens een geel karton onder de neus geschoven. De vrije trap die daarop volgde draaide uit op niets maar de toon was meteen gezet. Waar Remie bij deze eerste fase nog werd gehinderd van te trappen op doel kon hij dat bij een tweede actie wel, en direct met resultaat, KVVVA A kwam verdiend 0-1 voor. De eerste helft kabbelde op een gezapig tempo verder tot plots Tim op de rand van de eigen zestien de bal ongewild tegen de hand kreeg, ondanks het nodige protest gaf de ref een vrije trap die koelbloedig de winkelhaak werd ingeramd door een van de Overboelare-spelers. Ietwat aangeslagen trapte KVVVA A opnieuw af, de organisatie was even zoek en Overboelare profiteerde hier onmiddelijk opnieuw van door nogmaals te scoren, waardoor we uiteindelijk gingen rusten bij een onverdiende 2-1 voorsprong in het voordeel van de thuisploeg.
Brecht, de coach, had bloed geroken. Hij had in die eerste periode heel wat goeds gezien van zijn team en spoorde zijn manschappen aan er de tweede helft volledig voor te gaan. Met succes, er was amper afgetrapt toen Remie na een prachtige actie foutief werd gestopt in het strafschopgebied. Kenneth, door omstandigheden (Bart had de eerste helft een spierscheur opgelopen en zou even later ook het veld verlaten waardoor KVVVA A met tien verder moest) door de trainer voor deze tweede periode in de verdediging geposteerd kwam aangesneld en eiste de bal op. Secuur trapte hij de 2-2 binnen. Even later herhaalde zich wat net na de rust ook was gebeurd, Remie schudde opnieuw enkele tegenstanders af en werd in het strafschopgebied wederom onderuitgehaald. Overtuigd van zijn eigen kunnen nam Kenneth zonder aarzelen opnieuw de penalty, en opnieuw zette hij deze zonder problemen om waardoor KVVVA A voor de tweede maal in deze partij op voorsprong kwam. Vanzelfsprekend dacht Remie toen als dit mij tweemaal lukt dan zal dat wel drie keer lukken ook, opnieuw ging hij enkele spelers van de thuisploeg voorbij en ging hij neer binnen de zestien. De scheidsrechter vond echter dat het welletjes was geweest en hij vond dat Kenneth al genoeg gescoord had, daarmee wou hij ditmaal eens iets anders proberen en hij gaf de totaal ontredderde Remie een gele kaart voor een schwalbe. Als het hier zo zit dacht Remie toen dan doe ik het wel anders. Even later kreeg hij opnieuw de bal, slalomde opnieuw door de thuisverdediging en trapte hem er dit maal zelf in zonder op de grond te vallen, 2-4. Daarna veranderde de stand niet meer waardoor de eerste uitzege van KVVVA A een feit was.
Via deze ook nog eens een merci aan de sympathieke Overboelenaar die blijkbaar vlak aan ons plein op Tenhoutte woont en ons allen nog eentje trakteerde.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Niels, Kevin, Bart, Jan, Jonas, Kenneth, Tim, Kris VN, Fritsjof en Remie
Doelpunten voor KVVVA A: Remie (2x), Kenneth (2x)
Geel KVVVA A: Fritsjof en Remie
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen 2007-2008] [terug naar overzicht verslagen]