KVVVA - Overboelare

Verslag

Zondagvoormiddag 15 maart 2009, Tenhoutte
Na een magere 2 op 9 in het drieluik tegen de toppers was het tijd dat KVVVA nog eens de 3 punten kon pakken. De laatste weken speelden we steeds goed voetbal maar werden daarvoor net iets te weinig beloond. Met de heenwedstrijd in het achterhoofd was Overboelare echter geen hapklare brok. Eveneens niet omwille van de lange lijst afwezigen, tal van andere verplichtingen zorgden er dan ook voor dat er duchtig geschoven diende te worden. Met Jonah sinds lang nog eens in doel, Tim op de stopper en Wim in de spits was het in de eerste helft zoeken naar de goede vorm van de voorbije weken. KVVVA lag wel boven in het spel, maar echte kansen leverde dit in de eerste helft niet op. De Kahoele-fuif van de Chiro van Schorisse hing bij sommigen misschien nog een beetje in het kopke, maar enkele enthousiaste after-partyers/organisatoren schreeuwden ons met luid gejoel toch vooruit. Het mocht niet zijn, halverwege de eerste wedstrijdhelft ging Tim knullig naast de bal. Als stopper zijnde kan dit zware gevolgen hebben en een bezoeker zei dankjewel, passeerde Jonah en zette Overboelare zowaar op voorsprong. Nog steeds kon KVVVA geen uitgespeelde kans bij elkaar voetballen, waardoor tijdens de rust de koppen eens fameus bij elkaar werden gestoken.
Bart een rijtje naar achter en Tim op zijn vertrouwde stek op het middenveld zorgden net na de rust voor 15 dolle minuten. Eerst was het Tim zelf die zijn foutje van de eerste helft mooi rechtzette. Een inworp vanaf links werd door Wim perfect in de loop verlengd van 'The Fox' die geen moment twijfelde, 1-1. Niet veel later was er een goede lange bal van Bart op Jan, die zichzelf mooi vrij maakte en Kenneth de 2-1 op een dienblaadje aanbood. KVVVA ging dan gewoon verder op zijn elan en Wim werd alleen voor de doelman gezet, meteen 3-1 en wedstrijd gespeeld. KVVVA nam dan even wat gas terug, maar de bezoekers kwamen er niet meer aan te pas. Kenneth zorgde nog voor de 4-1 waarna de apres-match opnieuw werd vervolgd in de PZ te Etikhove op de eting van de KLJ van Maarke.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Jonah, Kris VN, Bart, Niels, Lowie, Tim, Jonas, Bram, Jan, Kenneth, Wim, Kevin en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA: Tim, Kenneth (2x), Wim
Geel KVVVA: Kenneth (voor een dier met lange oren te noemen)