Ophasselt - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 20 oktober 2013, B-terrein Ophasselt
Het was even zoeken naar de juiste weg richting kleedkamers op de terreinen van Rapid Santos Ophasselt, maar dat bracht ook de nodige nieuwtjes met zich mee. Het heuglijke nieuws dat er nog een klein KVVVA-(st)erke bijkomt op het einde van het seizoen werkte ook inspirerend. De wedstrijd begon gelijkopgaand en de eerste echte kans was wel voor de thuisploeg. Op een hoekschop verdween een kopbal bijna in doel, maar Thomas B bracht redding op de lijn. Wat er op volgde kan worden omschreven als efficiënte snelle omschakeling want seconden na deze grote kans voor Ophasselt kon Brecht op de gevatte tegenstoot scoren, 0-1. Het spel bleef goed over en weer gaan, maar echte uitgespeelde kansen leverde dat aan beide kanten niet op. Het was wachten tot Bram B inviel, hij een schitterende voorzet uit zijn voeten toverde en Kenneth na goed doorzetten de 0-2 kon binnentrappen. Meteen ook de ruststand want de verdediging van KVVVA kwam door goed positiespel nauwelijks in de problemen.
Na de pauze had Ophasselt blijkbaar zijn tweede adem gevonden. Het duwde goed door en dat leverde ook de verdiende aansluitingstreffer op. KVVVA kreeg het wat moeilijk en kansen waren nog schaarser dan de kleedjes van Lesley-Ann Poppe. Na een moeilijk halfuur kwam KVVVA er dan toch wat door. Uiteindelijk nam Kenneth 5 minuten voor affluiten alle twijfel weg na een goede voorzet van aan de cornervlag van Tim DV die door Kenneth werkelijk in doel werd geramd. In de slotseconde kon ook Bram B de thuisdoelman nog verschalken met een mooie lobbal waardoor de wedstrijd eindigde op 1-4. Meteen een verdubbeling van het puntentotaal van KVVVA en een plaatsje winst in de rangschikking.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Bram Y, Bruno, Tim J, Jan, Remie, Tim DV, Thomas V, Fritsjof, Thomas B, Brecht, Kenneth, Bram B, Bert en Kris
Doelpunten voor KVVVA: Brecht, Kenneth (2x), Bram B
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]