KVVVA - Onkerzele

Verslag

Zondagvoormiddag 27 november 2011, Tenhoutte
Na het trainersdebuut van de nieuwe TRAINER op Denderhoutem tijd voor de bevestiging thuis deze zondagvoormiddag. De pionnetjes werden weer goeddoordacht neergezet en met een ganse resem voetbalanalytici gesteund in de rug kon het niet anders of het nieuwe trainersbewind zou Daumsgewijs een 6 op 6 moeten opleveren. KVVVA trok daarom ook direct in de aanval en dat leverde een karrevracht halve kansen en afstandsschoten op (soms op en soms naast het doel). Halverwege de eerste helft viel dan toch de verdiende openingstreffer toen Kenneth met de kop de 1-0 kon scoren op een vrije trap van Wim. Niet veel later zorgde Wim bijna zelf voor een tweede doelpunt maar een harde rechtstreeks genomen vrije trap werd door de bezoekende doelman uit doel geslingerd. Nog een grote kans in de eerste helft was voor een doorgebroken Remie, maar na de doelman goed te hebben omspeeld stond een man met een bril jammer genoeg goed in de weg. Verder dan 1-0 kwam KVVVA dus niet in de eerste periode. Bijna dreigde Onkerzele zelfs nog even vlak voor rust maar het schot trof geen kader, waardoor Kevin, als vanouds nog eens optredend als de enige echte Bary Poupacar Kev, toch een relatief rustige zondagvoormiddag kende.
Na de rust bleek het eerste fluitsignaal van de ref het moment om het gaspedaal even dieper in te duwen. Na een hoge diepe bal van Bert kon Kenneth de doelman magistraal mooi lobben. Een pareltje dat direct mag ingekaderd worden als het 100ste doelpunt van de topschutter van KVVVA. Niet veel later was Remie goed gevolgd op een afstandsschot en stond het zo ineens snel 3-0. Remie lag ook aan de basis van het vierde doelpunt, na een mooie actie over links moest Kenneth maar simpel binnentikken. Remie was eveneens de hoofdrolspeler bij de 5-0, een hoge bal vanop links verdween pardoes over de keeper in doel, waarna de trainer vond dat het welletjes was geweest en Remie de nodige rust gaf met het oog op het volgend duel. De wedstrijd werd zo verder uitgetikt waarbij iedereen de nodige speelminuten kreeg. Op voorzet van Tsjoene zorgde Jan een tiental minuten voor tijd met een gepast tikje nog voor 6-0, waarna het hopen was dat Tsjoene zelf eens aan het kanon zou staan. Dee-Lee-Geert had namelijk een bakske bier beloofd mocht Tsjoene eindelijk zijn eerste van het seizoen maken, maar de arbiter boorde dat bakje ons zonder enige gevoel van emotie ferm door de neus toen in de slotminuten Tsjoene na een zelf opgezette actie alleen voor de doelman werd gezet maar de ref dit dus jammer genoeg (en onterecht) affloot voor buitenspel. Samen met de talrijk opgekomen supporters werd uiteindelijk wel nog eentje genuttigd. Hopelijk mogen we volgende week ook eentje nuttigen als de voorlopig mooie zegereeks hopelijk verder gaat!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Kevin, Jeroen, Niels, Kris, Arne C, Jan, Tim DV, Wim, Jeremy, Kenneth, Remie, Bram V, Bram Y, Bert en Fritsjof
Doelpunten voor KVVVA: Kenneth (3x), Remie, Jan