KVVVA - FCE Onkerzele

Verslag

Zondagvoormiddag 7 september 2008, Tenhoutte
De Manolito-boys waren naar Tenhoutte afgezakt met het gegeven dat ze op papier nog nooit hadden verloren tegen KVVVA. Vorig jaar kregen ze rond hetzelfde tijdstip wel een pak voor de broek maar door onze unaniem verkozen "Oen van het Seizoen", zijnde Vinnige Vinnie, kregen ze achteraf de 3 punten waardoor hun seizoenstotaal vorig jaar eindigde op 11. De afgelaste terugwedstrijd in putje winter in den hof van Manolito himself werd uiteindelijk niet herspeeld waardoor KVVVA duidelijk iets recht te zetten had tegen dit, het moet gezegd zijnde, sympathiek maar zwak broertje in de reeks. Dat de honger groot was bij KVVVA werd na enkele minuten al understated door Jan. Droge knal waar de keeper op een rare manier naar toeging, maar desondanks dat mooi in het hoekje. Paal binnen en 1-0. Het verhaal van de eerste helft ging de hele tijd hetzelfde verder: de kansen, alsook de hoekschoppen, stapelden zich minuut per minuut verder op en KVVVA was overduidelijk baas. Bijzonderste feiten in die eerste helft waren verder Kenneth die met een gelukje scoort, Kris B die zijn eerste doelpunt voor KVVVA maakt, de kotsneigingen van Jelle die over gaan en Remie die eventjes dolt met de verdediging en de 4-0 ruststand op het bord zet.
Na de pauze ging de match op hetzelfde elan verder. Er werden enkele frisse krachten in de strijd gegooid en die toonden direct dat de plaatsjes dit jaar duur worden bij KVVVA. Het bleef maar kansen regenen en de bezoekende spits in het doel bij de tegenstander werd op knullige wijze gepasseerd door Bram (in kickertermen noemen ze zoiets 'poepen'). Even later was het opnieuw Kenneth die zijn tweede van de voormiddag wel heel makkelijk kon binnenkoppen op de niemand-weet-ondertussen-nog-hoeveelste goed genomen corner door Wim. Dubbele cijfers leken dan steeds meer tot de mogelijkheden te behoren en door nog 4 doelpunten van KVVVA (2 van Fritsjof, nog 1 van Kenneth en 1 van Jonas) werd het uiteindelijk ook 10-0. De kop is er dus af, en wat voor één!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Hendrik, Niels, Kris VN, Brecht, Jan, Tim, Bram, Wim, Kenneth, Remie, Kris B, Fritsjof, Kevin, Jonas en Bart
Doelpunten voor KVVVA: Jan, Kenneth (3x), Kris B, Remie, Bram, Fritsjof (2x), Jonas