Nazareth-Eke - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 26 september 2010, prachtaccomodatie te Nazareth
Voor de tweede zondag op rij mochten we de wei in tegen de leider. Wegens de overvloedige regenval een zeer nat grasveld, maar over de rest van de faciliteiten absoluut geen kwaad woord want in onze ondertussen iets langer dan driejarige geschiedenis waarschijnlijk het mooiste complex waar we ooit hebben gespeeld.
De wedstrijd begon goed voor KVVVA A. Na slechts enkele minuten kon Tim aanleggen, de thuisdoelman wist de bal niet volledig goed te verwerken en Fritsjof bij de pinken, 0-1. Niet veel later een diepe bal richting ons strafschopgebied, uitkomen van de Kev leverde een botsing met de aanvaller op waarbij de bal via diens arm toch in doel belandde, een bizarre 1-1. Na een klein kwartiertje dan een mooie doorsteekbal op de aalvlugge blonde spits met nummer 9 van Nazareth-Eke. Jan kon niet veel anders hiertegenin brengen dan aan de noodrem te trekken met als gevolg een pijnlijke rode kaart wel heel vroeg in de partij. KVVVA A leek door dit voorval echter weinig aangeslagen en met ook Bram Y op het veld ontstond er plots een enorm mooie combinatie. Kenneth gaf perfect mee aan Bram Y en die werkte schitterend af, 1-2. Het moet wel gezegd zijnde dat de Kev ondertussen een weergaloze partij keepte, want met enkele supersaves geraakte de thuisploeg niet meer aan een doelpunt de eerste helft. Aan de andere kant dan een tweetal penaltygevallen. De eerste keer ging Remie niet liggen maar speelde door naar Fritsjof die jammerlijk de doelman op zijn weg vond, de tweede maal daarentegen had de arbiter (die alhoewel 'zoon van' voor de rest een vrij goede partij floot) geen oren naar een strafschop nadat Fritsjof duidelijk in de rug werd gelopen toen hij alleen voor de keeper wou afdrukken. Toch kwam de derde goal er toch, nadat we de tegenstander goed vast konden zetten op eigen helft wist Kenneth met een mooie trap van buiten de zestien de 1-3 te scoren. De topschutter van KVVVA A had er zelfs nog 1-4 kunnen van maken voor rust maar zijn poging op een mooie rush van Bram B over rechts ging maar nipt over.
De eerste helft had veel energie gevergd met tien man en bij het begin van de tweede periode was het dan ook hopen dat de aansluitingstreffer niet te snel zou vallen voor de thuisploeg. Na een goede 5 minuten was het spijtig genoeg al prijs, 2-3. Opnieuw leek KVVVA A niet te erg aangeslagen en na een goede voorzet van Remie liepen zowel Bram Y als Kenneth goed in op de eerste paal. De doelpoging werd met wat geluk gekeerd door de thuisgoalie waarna de tegenaanval resulteerde in de pijnlijke gelijkmaker, 3-3. Op dat moment werd het numerieke overwicht pas helemaal duidelijk waardoor ook de 4-3 (al dan niet na een fout op Brecht) niet uitbleef. KVVVA A probeerde nog met een laatste offensief, maar dat mocht niet meer baten. Na een leuke wedstrijd kregen we veel complimenten van de tegenstander, maar jammer genoeg pakten we de punten niet mee. Hopelijk zijn die voor volgende week wel want dan hebben we een thuisreputatie hoog te houden tegen Nokere-Kruishoutem.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Brecht, Kris VN, Remie, Niels, Hein, Tim, Jan, Kenneth, Fritsjof, Arne, Bram Y, Bram B en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA A : Fritsjof, Bram Y, Kenneth
Geel KVVVA A: Brecht, Remie, Bram Y