Munkzwalm - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 6 oktober 2013, B-terrein Munkzwalm
Na een hoopgevende prestatie tegen Wit-Zwart dienden we het dit keer op te nemen tegen kampioen Munkzwalm. Een ploeg die in vergelijking met vorig jaar een pak andere gezichten telt. Nipt met 11 spelers, waarvan al enkele met pijntjes vooraf, beloofde het echter een moeilijke zondagvoormiddag te worden. Nochtans kenden we een droomstart, een blijkbaar onschadelijke voorzet deed enkele Munkzwalmenaren panikeren toen ze 1 infiltrerende KVVVA-middenvelder zagen aankomen en hoe ze het net deden weet niemand, maar de bal verdween in doel,
0-1. Heel lang duurde de KVVVA-euforie echter niet. Al snel bleken de Munkzwalmenaren van alle kanten te komen en we werden echt overrompeld. Alhoewel de kwaliteit van de aanvallen en uitvoering nu ook weer niet zo super waren. Het eerste doelpunt van de thuisploeg was nog relatief mooi uitgespeeld, maar de doelpunten erna (vrije trap die er wat tussen valt en ongedekt wordt binnengekopt, lichte penalty, voorzet die binnenwaaid, té zeker uitvoetballen met als gevolg dom balverlies) waren eigenlijk net als het KVVVA-doelpunt allemaal lachtertjes. Er stonden zo wel zware 5-1 cijfers op het bord om te gaan rusten.
Een donderpreek van de coach en enkele dextro'tjes uit de Albert Hein moesten soelaas brengen, maar de tweede helft was al bijna even slecht als de eerste. Munkzwalm wist nog 2 keer te scoren, opnieuw geen beauty's, maar ze telden, en wij konden ook nog een keer of 2 dreigen, maar telkens werden de kansen, volledig in de geest van de wedstrijd, verknald. Als enige positieve onthouden we dat we voor de eerste keer dit seizoen geen gele kaarten pakken en de rest vergeten we best maar snel. Volgende week hopelijk beter tegen Zandbergen, de enige ploeg die we vorig jaar 2 keer konden kloppen!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Bram Y, Bruno, Jan, Kris, Brecht, Thomas V, Fritsjof, Wouter, Thomas B, Kenneth en Bram B
Doelpunten voor KVVVA: own-goal
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]