Munkzwalm - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 14 oktober 2007, terrein Munkzwalm
De verplaatsing naar Munkzwalm werd aangevat met een officieuze 7 op 9. Spijtig genoeg viel deze wedstrijd, na 2 weken inactiviteit wegens vrij, op het ongelukkige moment net na de fuif van KLJ Maarke-Kerkem. Sommigen kwamen 's morgens bij Van Butsel aan met een houten kop, anderen hadden hun miauwend huisdier meegebracht (zelfs eentje had dat dier gestuurd zonder baasje) en nog anderen hadden weinig (of geen) slaap gekend. Niet de ideale uitgangssituatie dus voor het aanvatten van een wedstrijd tegen een van de betere tegenstanders uit de reeks. Toch deed KVVVA A, na een wel zeer korte warming-up, in de eerste helft redelijk mee. Stand-in doelman Bart had zich ontfermd over het huisdier zonder baasje en had enkele knappe reddingen in huis op enkele pogingen van de tegenstander. Tot kort voor rust bleef de 0-0 staande, tot Munkzwalm plots iets meer druk zette en waardoor ze op nog geen 5 minuten tijd 2 doelpunten maakten (al dan niet te wijten aan een van voorgaand opgenoemde redenen). Een zwaar overdreven 0-2 dus bij de rust.
De tweede helft was een maat voor niks. Een goed spelend Munkzwalm tikte KVVVA A uit en scoorde nog driemaal, eentje daarvan op een nogal simpele manier hollebollend op een zeer traag tempo door de beentjes van onze stand-in doelman. Deze had het blijkbaar ietwat moelijk met het bukken na, het moet gezegd zijnde, enkele andere fenomenale reddingen. Om toch nog een klein lichtpuntje te noemen van KVVVA A uit de tweede helft: een pegel van Kenneth op doel die jammer genoeg niet verder kwam dan de lat. Kenneth was dan ook enorm gemotiveerd voor deze wedstrijd, aangezien hij zijn persoonlijke supporterseenheid had zien staan aan de kant van het terrein. Dit ten spijt was de einduitslag toch 5-0, een ietwat overdreven score en zware domper na een meer dan geslaagde fuif de nacht voordien!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Bart, Wim, Vincent, Bram, Thomas, Jan, Jonas, Kenneth, Tim, Kris B, Fritsjof, Kris VN, Kevin en Niels