Leupegem (eerste elftal) - KVVVA A

Verslag

Donderdagavond 9 augustus 2007, terrein Leupegem
De eerste wedstfijd van ons net geboren elftal. Vanzelfsprekend nog met de nodige kinderziektes en een wedstrijd om snel te vergeten. Velen van KVVVA A wilden na al die jaren in de vergetelheid nog eens tonen aan hun oude jeugdtrainer Koen Vanderbeken (nu trainer bij de tegenstander) tot welke stoten ze nog allemaal in staat zijn, jammer genoeg draaide deze wedstrijd uit op een kleine ontgoocheling voor velen. Het had er nochtans heel anders uit kunnen zien, reeds vroeg in de wedstrijd kreeg KVVVA A een terechte penalty toegewezen. Vol vertrouwen ging Jurgen achter de bal staan, een koud kunstje dacht hij want in zijn jonge jaren deed hij zulk klusje met de ogen toe, desnoods achterstevoren! Deze keer moest echter ook Jurgen ondervinden dat de glorierijke jeugdjaren reeds ver achter hem liggen en jammer genoeg miste hij. Vanaf dat moment ging het gestaag bergaf, 1-0 werd 2-0, van 2-0 ging het naar 3-0 en bij de rust prijkten er zware 4-0 cijfers op het bord. Het ene doelpunt viel nog chaotischer dan het andere, vooral de 4-0 was er eentje zoals zelfs Hitchcock het niet kon bedacht hebben. Bij een ultieme poging om de bal alsnog van de doellijn te keren raakte Brecht verstrengeld in de netten van één van de Leupegemse doelen. Kermend van de pijn wou verzorger Jasper hem gauw ter hulp schieten, jammer genoeg waren die zijn cowboy-boots niet bestand tegen het glibberig terrein. Gelukkig kon hij zich net op tijd rechthouden waardoor er gelukkig genoeg slechts één geblesseerde viel in deze rommelige fase vlak voor rust.
De tweede wedstrijdhelft werd aangevat met enkele nieuwe strijdkrachten, maar veel beterschap kwam er niet. Net zoals in de eerste helft diende Hendrik, die al bij al nog een verdienstelijke partij speelde in een alternatieve vorm van een schietkraam, opnieuw 4 goals te incasseren. Eindstand werd uiteindelijk 8-0, een veel te zwaar verdict voor een pasgeboren sterrenteam dat zijn draai nog moet vinden en waar de automatismen nog moeten groeien. Misschien dienen we volgend jaar ons iets minder hoog in te schatten en het seizoen aan te vatten tegen een iets mindere tegenstander, want deze was misschien toch wel net iets te hoog gegrepen.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Bart, Niels, Bram, Wim, Brecht, Tim, Kenneth, Jurgen, Jan, Remie, Jonas, Fritsjof, Kevin en Thomas