KVVVA B - KVVVA A

Verslag

Woensdagavond 27 augustus 2008, Tenhoutte
Voor de gemakkelijkheid spreken we nog één keer in termen van vorig seizoen: KVVVA A en KVVVA B, want vanaf nu is het beiden KVVVA in twee verschillende reeksen. De match dan, die werd het best aangevat door KVVVA A. Exact 3 minuten was de match oud toen op een goed genomen corner de bal voor de voeten van Kenneth viel. Kenneth gunde zichzelf een verjaardagscadeautje en maakte één van zijn gemakkelijkste ooit. Een vroege verdiende voorsprong voor KVVVA, want dat ging op zijn elan door. KVVVA B werd eventjes van het kastje naar de muur gespeeld en opnieuw Kenneth had de 0-2 aan de voet, maar hun doelman bracht redding. KVVVA A temporiseerde dan even en KVVVA B kon het evenwicht herstellen. Het dwong een goede kans af en Hendrik leek geklopt, maar Brecht bracht redding op de lijn. Ruststand 0-1.
Na de rust bleek KVVVA B de koffie (het zou mij enigszins verwonderen maar ze zeggen dat zo) het best verteerd te hebben. De "thuisploeg" kreeg de beste kansen en via een knap schot kwamen ze langszij. Even later scoorden ze zelfs opnieuw en kwamen zo gevleid op voorsprong, 2-1. Het spel bleef dan goed op en neer gaan en gerechtigheid geschiedde toen KVVVA A opnieuw op een goed genomen corner de stand weer in evenwicht kon brengen. De perfect aangesneden hoekschop van Wim werd in doel gebuffeld door Tim, een verdiende 2-2. Beide ploegen kregen dan nog elk enkele kansen op de winning-goal. De beste voor KVVVA A was voor Fritsjof, maar hij stuitte op een opnieuw sterke thuisdoelman die zich niet meer liet vloeren. Al bij al een billijk gelijkspel waar beide ploegen tevreden konden mee zijn.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Brecht, Thomas, Kevin, Kris VN, Tim, Bram, Wim, Jan, Kenneth, Remie, Nils, Kris B, Fritsjof en Louis
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth, Tim