KVVVA A - KVVVA B

Verslag

Zondagvoormiddag 31 oktober 2010, Tenhoutte
Dat statistieken geen gans seizoen kunnen stand houden stond als een paal boven water op de vooravond van deze altijd geladen derby. KVVVA B oftewel de ouwe reserven hadden nog geen enkele verliesmatch (wel al enkele gelijke spelen maar de verliesteller stond nog steeds op nul) en KVVVA A oftewel de jonge reserven had dit seizoen al een ijzersterke thuisreputatie bij elkaar gevoetbald met enkel maar overwinningen. Aangezien de jonge reserven als thuisploeg op het blad stonden moest er dus één van de twee statistieken sneuvelen. De match begon echter met een anticlimax voor KVVVA A. De ouwe reserven toonden direct welk spel ze de thuisploeg wou opleggen en na wat getik heen en weer op de eigen helft werd de razendsnelle nummer 8 een eerste keer gelanceerd met een balletje achter de rug van onze defensie (er gingen er zo wel nog enkele volgen). Na wat vrijgedraai om de bal nog beter binnen te kunnen leggen stond het na amper enkele minuten 0-1. Veel kon KVVVA A daar niet tegenover stellen de eerste helft. Op een eenzame poging op een corner en enkele verdwaalde voorzetten waar veel te weinig mee kon worden gedaan was het vooral KVVVA B dat de plak zwaaide. Tijdens de rust werden de koppen dan ook bij elkaar gestoken met het optimisme dat het nog maar steeds 0-1 was en dat er bijgevolg nog het een en ander mogelijk was.
Die gevleugelde woorden brachten echter weinig soelaas in de tweede helft, want KVVVA B bleef de kansen opstapelen. Alhoewel we op dat moment in het verliezende kamp stonden leek de Kev zich steeds meer en meer tot man van de match te gaan kronen, zeker ook omdat hij naast gesterkt door het doelhout ook nog op een pak medeleven kon rekenen van de KVVVA B-voorhoede. Helemaal leek onze eigenste Bary Poupacar Kev de man te gaan worden als hij de 0-2 verhinderde (cijfers die al lang op het bord hadden moeten staan) en Jan op de tegenaanval Kenneth alleen voor doel wist te zetten. De topschutter van de jonge reserven had tot dan nog maar enkel miniem kunnen dreigen van op afstand, maar zo een kans moet je hem natuurlijk niet geven, 1-1 en enorme vreugde zowel op het veld als langs de zijlijn. Jammer genoeg zagen we dezelfde vreugde 2 minuten nadien aan de andere kant. Een afvallende bal werd te weinig verwerkt in de eigen zestien en de bal ging simpel in het hoekje binnen, 1-2. Een verdiende overwinning voor de ouwe reserven na een eenrichtingsmatch met een (gelukkig voor menig supporter) spannend einde. De thuisreputatie is er dus aan, tijd om nu iets te doen aan die vreselijke uitreputatie van 0 op 15 volgende week op Dikkelvenne.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Brecht, Kris VN, Niels, Arne, Kenneth, Jan, Bram B, Tim, Remie, Hein, Fritsjof, Bram Y, Wout en Jeroen
Doelpunten voor KVVVA A : Kenneth
Geel KVVVA A: Tim, Arne
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen]