KVVVA A - KVVVA B

Verslag

Zondagvoormiddag 18 november 2007, Tenhoutte
Deze zondagvoormiddag mag gerust omschreven worden als een hoogdag in de geschiedenis van KVVVA. Voor deze derby kwamen de supporters van heinde en ver toegestroomd waardoor er volgens bepaalde bronnen voor een keer meer volk te bespeuren was op Tenhoutte dan in de namiddag op de Nederholbeekstraat voor het eerste elftal. Deze wedstrijd had dan ook op voorhand alles om uit te groeien tot een echte kraker. Beide ploegen kwamen supergemotiveerd aan de aftrap, de 'oude' reserven in de eerste plaats om hun leidersplaats te behouden, de 'jonge' reserven gebrand op een goede prestatie na het verlies in de oefenwedstrijd voor het seizoen. De spanning was direct te snijden en KVVVA A had gekozen voor een voorzichtige aanpak met slechts 1 spits, dit om op die manier het ervaren middenveld van KVVVA B aan banden te leggen. Het spel ging goed op en neer maar jammer genoeg was het KVVVA B dat op voorsprong kwam. De 'jonge' reserven lieten hun echter niet doen en het was Kenneth die KVVVA A verdiend langszij bracht, 1-1. Toch kon de leider in het klassement nog voor rust terug op voorsprong komen, na wat geaarzel in de defensie kon KVVVA B nogmaals scoren en was de ruststand uiteindelijk 1-2. Nog even meegeven dat in deze eerste periode op het half uur Wim een gele kaart kreeg, na een minimale tackle op de fel overdreven duikende kapitein van de tegenstander, die op die manier kreunend zijn schwälbe verzilverde.
In de tweede helft zetten de 'jonge' reserven dan alles op alles en dat werd jammer genoeg afgestraft met nog twee tegendoelpunten van het 'bezoekende' team. De eindstand was uiteindelijk 1-4, een overdreven score voor een leuke pot voetbal waar vooral de supporters de grote winnaar van waren. Achteraf werd er nog lustig verbroederd met een natje en een droogje (waarvoor hartelijk dank aan Bernard) tot in de late namiddaguurtjes. Ook de apres-match werd jammer genoeg verloren door onze delegue rond een uur of negen in de plaatselijke dorpskroeg te Etikhove tegen diezelfde kapitein van de tegenstander, welke nu wel rechtop bleef staan!
Wilt u het relaas van deze wedstrijd herbeleven door de ogen van de tegenstander, dan kan dat hier.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Brecht, Bram, Wim, Kenneth, Fritsjof, Jonas, Thomas, Jonah, Tim, Jan, Niels, Remie, Kris VN en Kevin
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth
Geel KVVVA A: Wim
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen 2007-2008] [terug naar overzicht verslagen]