KVVVA A - KVVVA B

Verslag

Zondagmorgen 16 augustus 2009, Nederholbeekstraat
Naar jaarlijkse gewoonte gaven de jonge en de oude reserven elkaar nog eens partij in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Voor de wedstrijd hadden we er goed oog in. Wij, de jonge reserven, zijn een jaartje meer ervaren en de oude reserven (oftewel KVVVA A vanaf dit seizoen) zijn weer een jaartje meer op hun retour. Niets was minder waar, al na exact 6 minuten wisten we waar de klepel hing, en dat was in Hendrik zijn goal. 1-0 voor de oude reserven, een vroege goal die zowaar een doelpuntjeskermis inluidde. Want Remie kon al snel gelijk stellen op aangeven van Wim. En zo ging de eerste helft verder. KVVVA A kwam op 2-1, nu was het Kenneth die gelijk stelde met de kop op een hoekschop van opnieuw Wim. De oude reserven kwamen vervolgens weer 3-2 voor en opnieuw Kenneth stelde gelijk vlak voor rust. Een vrije trap van opnieuw Wim werd niet goed gekeerd door de doelman en de topscorer van de jonge reserven was bij de pinken. De support(st)ers, jong en oud, werden dus duidelijk verwend.
En zoals de eerste helft was geëindigd ging de tweede gewoon door. De enige die niet zo goed de rust had verteerd was de doelman van de oude reserven, die was veel te traag op de bal waardoor Remie die nog net voor zijn neus wegkopte en scoorde, 3-4. Toen dachten we dat we ze bij hun noten hadden, opnieuw mis. van de gelijkmaker ging het ineens snel naar 5-4, 6-4, zelfs 7-4 (enkele wereldgoals werden afgewisseld met mislukte voorzetten die in doel waaiden). Toen kon Tim nog eens milderen, alleen op de doelman van de tegenpartij stormend kon hij die met enkele samba-bewegingen simpel omspelen. De oude reserven deden er tot slot nog eentje bij waardoor niemand echt tevreden was op het einde van de match. De jonge reserven diep onder de indruk na zulks verlies, de oude reserven niet tevreden omdat ze voor het eerst sinds waarschijnlijk heel erg lang nog eens 5 doelpunten om de oren kregen. Moraal van het verhaal: de beide Ardennenaanvalslinies lijken klaar voor de competitie terwijl er aan het defensief van beide teams nog zwaar gesleuteld dient te worden. Het wordt nu alvast uitkijken naar de confrontatie in de competitie.

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Hendrik, Thomas, Kevin, Kris VN, Jonas, Tim, Bram, Wim, Jan, Kenneth, Remie, Bart, Jeremy en Frederik
Doelpunten voor KVVVA B: Remie (2x), Kenneth (2x), Tim