Kluisbergen - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 1 december 2013, A-terrein Kluisbergen
Voor de derde uitmatch op rij mochten we richting Kluisbergen, een ploeg die broederlijk naast ons in het klassement stond met eveneens 6 punten. Van in het begin ging de match goed op en neer. Kluisbergen was wel het eerst gevaarlijk toen Tim J aan de noodrem moest hangen en de scheidsrechter gelukkig de bal buiten de zestien legde en Tim J slechts met geel bestrafte. Het was ook Kluisbergen dat uiteindelijk op voorsprong wist te komen halverwege de eerste helft. KVVVA zette er ook wat tegenover. een afstandsschot van Tim ging via de lat net wel of niet over de doellijn. Gelukkig was Bert goed gevolgd om toch de verdiende gelijkmaker binnen te tikken nog voor de rust.
Na de rust ging het opnieuw terug goed op en af. Wouter kon Brecht voor doel zetten, die de 1-2 scoorde. Kenneth zorgde voor 1-3 op aangeven van Kris. Kluisbergen kwam nog bijna terug. Maar dichter dan de 2-3 lukte hen niet. Eindelijk nog eens de driepunter voor KVVVA. Volgende week proberen we ook de eerste thuisoverwinning te halen tegen Ressegem.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne, Kris, Tim J, Thomas B, Jan, Tim DV, Fritsjof, Kenneth, Wouter, Bram B, Brecht, Wim en Bert
Doelpunten voor KVVVA: Bert, Brecht, Kenneth
Geel KVVVA: Tim J, Kenneth, Tim DV