KVVVA - Kluisbergen

Verslag

Zondagvoormiddag 16 september 2012, Tenhoutte
Na de spijtige nederlaag tegen Wit-Zwart kwamen we met volle moed aan de aftrap tegen Kluisbergen. Na een heel turbulente nacht met tal van afzeggingen waren we toch nipt met 11 man, met dank aan Bart Schiettecatte (genaamd ons wit konijn). Bart kon echter maar 1 helft meedoen door trainersverplichtingen. De wedstrijd ging gelijk op met een aantal kansen voor beide ploegen. In 5 dolle minuten ging het dan van 0-1 naar 0-3. We konden wel nog milderen via Kenneth. Voor rust trof Remie ook nog een paal en Kenneth kopte op voorzet van Remie op de lat. 1-3 was de ruststand, maar we voelden dat we zeker niet de mindere waren.
Na de rust kwamen we met 10 uit de kleedkamer. We speelden achteraan man op man, maar spijtig genoeg konden we het met 10 niet meer belopen. 1-7 was dan ook de logische eindstand. Voor diegene die aanwezig waren, proficiat voor de moed en zelfopoffering!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne, Kris, Tim J, Bart, Jan,Bert, Tim DV, Wim en Thomas, Remie en Kenneth
Doelpunten voor KVVVA: Kenneth