KVVVA A - Kluisbergen Sp.

Verslag

Zondagvoormiddag 17 oktober 2010, Tenhoutte
Na het jammerlijk verlies op Boekel dit keer Kluisbergen Sportief op de agenda. Een ploeg met een pak bekende gezichten dat na 6 wedstrijden 12 punten telde en zo boven ons in de stand parkeerde. We waren dus gewaarschuwd voor een stugge tegenstander maar met het thuisvoordeel hadden we er alle vertrouwen in. De wedstrijd ging in de beginfase goed op en neer met (misschien speciaal voor de opnieuw talrijk opgekomen supporters) heel veel gebikkel aan de kant van de kantine. Het was ook van aan die kant dat Bram op het kwartier een mooi solotje opzette (zoals eigenlijk alleen hij dat kan) en de gehele bezoekende verdediging het nakijken gaf, 1-0. Niet veel later een slordigheidje op het KVVVA A-middenveld waarna een bezoeker na nog wat keren en draaien uiteindelijk toch kon besluiten en Kev kansloos liet, 1-1. KVVVA A kreeg nog één goede kans de eerste helft: een vrije trap van Brecht werd maar met moeite verwerkt door de bezoekende doelman. Rusten dus bij een billijke gelijke stand.
Na de rust ging de temperatuur gelukkig een beetje de hoogte in, net als het aantal kansen. Kenneth had tot twee maal toe de voorsprong op het hoofd (één keer na een mooie pas van Fritsjof, de tweede keer na een perfecte cross van Bram) maar beide keren ging de buffelstoot over van de kapitein ad interim (bij afwezigheid van Tim). Ondertussen kreeg ook Kluisbergen nog enkele mogelijkheden, maar de Kev wist van geen wijken meer waardoor de match op een gelijkspel leek uit te draaien. KVVVA A zou zeker tevreden geweest zijn met dit punt, ook al omdat het met 10 verder moest na een rode kaart voor Remie om iets te fel door te gaan op een uitstormende doelman. Tot een tiental minuten voor tijd Wout goed mee opkwam en naar binnen sneed. Kenneth vroeg en kreeg de bal en als je dan onze topschutter laat aanleggen van op de rand van de zestien weet je het wel. Geen hard schot, maar wel mooi in het hoekje en 2-1. Fritsjof had zelfs in de eindfase nog de kans op 3-1, maar de bal werd iets te ver vooruit geduwd, waardoor het nog even bibberen was tot het laatste eindsignaal. Hopelijk kunnen we de lijn doortrekken de komende weken tegen 2 lastige tegenstanders: Bevere en de week erna de derby tegen de ouwe reserven.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Remie, Brecht, Kris VN, Niels, Bart, Arne, Kenneth, Jan, Fritsjof, Bram B, Wout en Jeroen
Doelpunten voor KVVVA A : Bram B, Kenneth
Geel KVVVA A: Fritsjof
Rood KVVVA A: Remie