KVVVA A - Kluisbergen Sp.

Verslag

Zondagvoormiddag 27 april 2008, Tenhoutte
Een typisch eindeseizoenswedstrijd met nog weinig belang diende zich aan op een hobbelig veld. KVVVA A, zeker van de derde plaats, wou het seizoen in schoonheid afsluiten maar kon daarbij maar op 11 +/- fitte spelers rekenen plus Brecht die gekwetst het team net als in de oude dagen vanop de bank coachte. In een evenwichtige eerste helft waren de beste mogelijkheden voor KVVVA A. Maar verder dan enkele halve kansen en schoten van ver kwam de thuisploeg niet. Aan de overzijde werd alsnog de beste kans genoteerd, Jonah stond echter Hendrik bij en haalde de bal van de lijn. De ruststand was dus net zoals de wedstrijd begon, 0-0.
De tweede helft startte beter voor KVVVA A, na nog geen kwartier stond het op korte tijd ineens 2-0. Nadat de bezoekende doelman eerst nog een wereldsave in huis had op een poging van Kenneth die in corner ging, buffelde opnieuw Kenneth even later de 1-0 tegen de touwen op een goed getrapte hoekschop van Wim. Niet veel later ging Bram op wandel door de verdediging van Kluisbergen maar hij stuitte jammer genoeg op hun keeper. Enkele KVVVA A-spelers waren wel goed gevolgd, Fritsjofs poging werd eerst nog van de lijn gehaald, maar Remie kon de bal wel tegen de touwen leggen, 2-0 dus. KVVVA A dacht toen de wedstrijd uit te spelen maar naar het einde toe vond Kluisbergen hun tweede adem. Een stormloop op het doel van Hendrik leverde nog tal van kansen op en na een vrije trap werd het 2-1. De bezoekers voelden dat er meer in zat en gingen door op hun elan, het werd tenslotte nog 2-2. De winning-goal ging uiteindelijk ook nog in de lucht, maar verder dan het doelhout en een twijfelachtige strafschopfase kwamen de bezoekers niet. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 2-2, een billijk eindeseizoensgelijkspel voor beide teams.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Jonah, Niels, Thomas, Kris VN, Jonas, Wim, Kenneth, Bram, Remie, Fritsjof en Brecht
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth, Remie