KVVVA B - Herzele

Verslag

Zondagvoormiddag 22 november 2009, Tenhoutte
De bezoekers lieten even op zich wachten op deze winderige zondagmorgen en toen ze arriveerden bleken ze slechts met 9 spelers te zijn (vermoedelijk trainer en délégé inbegrepen want uiteindelijk niemand te bespeuren op de bezoekersbank). Ook onze eigenste succesgoalie Bary Poupacar Kev liet even op zich wachten, maar gesterkt door (als we de inside-information mogen geloven) enkele liefdevolle blikken van aan de zijlijn leverde hij tijdens de opwarming zijn lastigste prestatie van de dag (misschien gebeurde die wel er voor of achter, maar daar waren we niet bij, dus hebben we niets gezegd...). De wedstrijd dan, al snel bleek dit Herzele een vogel voor de kat. Héél vroeg in de wedstrijd lukte het nog om enkele grote kansen te verkwanselen (Kenneth onbegrijpelijk over en Tim op de paal) maar na slechts enkele minuten was het prijs, het was Remie die uiteindelijk het eerst de netten trof. Niet veel later verdubbelde Tim reeds de score waardoor het dringend tijd werd om nog eens het roze schriftje boven te halen want het werd zo stilaan duidelijk dat de webmaster de meest lastige taak van de dag zou hebben (op Kev misschien na natuurlijk). Van 2-0 kwam zo verder 3-0, 4-0, 5-0 (driemaal na elkaar Kenneth, weer een loepzuivere hattrick dus) 6-0 (Remie na een mooie actie en assist van Kenneth), 7-0 (opnieuw Kenneth) en zelfs tot een 8-0 ruststand (Bram die ook zijn doelpuntje kon meepikken).
Na de rust was het dan even wachten op Herzele of zij wel of niet het spel zouden hervatten. Even werd er gedacht van 9 tegen 9 te spelen maar uiteindelijk toonden de bezoekers uit het verre 'Ezel' het doorzettingsvermogen en de nodige moed om toch de wedstrijd af te maken tegen 11 thuisspelers. De tweede helft kende eigenlijk hetzelfde verloop van de eerste met nog een pak kansen en goals voor de thuisploeg. Jan kon de debatten openen in de tweede helft (voor één keer niet in buitenspel, want Jan scoorde in totaal nog 3 keer meer maar dan wel uit buitenspel) en even later volgde Wim zijn voorbeeld, ondertussen al 10-0. Fritsjof en Bauters die het duo Buyst-Bothuyne waren komen vervangen pikten ook nog hun goaltjes mee (2 voor Fritsjof, 3 voor Kris) en net als in de eerste helft was het Bram die de laatste goal van de speelhelft mocht maken. Uiteindelijk 16-0, de grootste zege ooit voor de jonge reserven en met een 9 op 9 en 25 gemaakte goals in de laatste drie wedstrijden lijkt de trein eindelijk vertrokken na de zwarte oktobermaand. De volgende weken wachten Onkerzele en Zandbergen, wat ons doet hopen (uiteraard samen met Will) op een opwaartse beweging in het klassement.

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Kevin, Niels, Brecht, Kris VN, Lowie, Arne, Tim, Bram, Jan, Remie, Kenneth, Wim, Fritsjof, Kris B en Jasper
Doelpunten voor KVVVA B: Remie (2x), Tim, Kenneth (4x), Bram (2x), Jan, Wim, Fritsjof (2x), Kris B (3x)