Sparta Geraardsbergen - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 21 september 2008, terrein Sparta Geraardsbergen
"Op zoek naar de onderbroek!" (voor wie hier geen weet van heeft zie verslag vorig jaar), dat was naast het meenemen van de 3 punten de belangrijkste opdracht op deze zondagvoormiddag in Geraardsbergen. De wedstrijd begon schitterend voor KVVVA. Na enkele seconden kopte Kenneth wel nog naast, maar de volgende 20 minuten werd er door KVVVA afgewerkt aan 100%. De thuisploeg wist niet waar ze het hadden en werden van het kastje naar de muur gespeeld. Het openingsdoelpunt werd ingeleid door Kenneth die zich schitterend doorzette op rechts en vervolgens Remie de 0-1 op een schoteltje presenteerde. Even later was het net omgekeerd, Remie stuurde met een lange bal Kenneth diep en die verdubbelde de score. Nog niet veel later, de eerste helft was nog niet halverwege, was het opnieuw Remie die een verloren bal toch nog hoog kon voorzetten. Niels nam in dank de bal in één keer op de slof en de 0-3 was een feit. Even later kon Niels zijn schitterende actie van even voordien bijna overdoen, maar zijn volley ging via de buitenkant van de paal naast. Dan vond Geraardsbergen het wel welletjes geweest. Ze kwamen iets beter in de match en konden enkele keren dreigen. Hendrik wist in eerste instantie nog zijn netten schoon te houden, maar even later was hij toch geklopt toen Kris VN zijn eigen doelman testte en de eerste own-goal uit de geschiedenis van de jonge reserven op zijn actief mocht schrijven, 1-3 net voor rust.
De tweede helft bracht niet meer wat de eerste had gedaan. KVVVA kreeg wel nog enkele kleine niet noemenswaardige kansjes, maar telkens zonder succes. Geraardsbergen toonde zich de sterkste ploeg en KVVVA kon niet echt meer een vuist maken. Gelukkig bleek Hendrik een avondje binge-drinking (naar eigen zeggen toch) goed verteerd te hebben en met enkele schitterende reddingen en dito interventies tot in de verste uithoeken van zijn strafschopgebied wist hij KVVVA recht te houden. Toch moest hij zich 10 minuten voor tijd nog éénmaal omdraaien waardoor het voor de talrijk opgekomen, vooral vrouwelijke, fans nog eventjes de adem inhouden was tot aan het laatste fluitsignaal. Een belangrijke driepunter voor KVVVA en voor de geïnteresseerden: de onderbroek werd ook nog terug gevonden!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Hendrik, Kris VN, Kevin, Thomas, Brecht, Niels, Tim, Bram, Wim, Remie, Kenneth, Jan, Fritsjof, Jonah en Kris B
Doelpunten voor KVVVA: Remie, Kenneth, Niels
Geel KVVVA: Tim
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]