KVVVA A - Sparta Geraardsbergen

Verslag

Zondagvoormiddag 21 oktober 2007, Tenhoutte
Op deze grijze herfstdag diende KVVVA A, nog steeds zonder hun gekwetste topschutter Remie, aan te treden tegen opnieuw een van de betere elftallen in de reeks. De pil die we gekregen hadden op Munkzwalm indachtig, waren er dus weinig leuke vooruitzichten in een match die van het begin op slot zat voor beide ploegen. Niet een erg aangename partij voor de (neutrale) supporter, want gedurende een volledige eerste helft viel er weinig te beleven. Het enige wapenfeit voltrok zich in een doelpunt voor Geraardsbergen waardoor er gekeerd werd bij een 0-1 stand.
De tweede helft was zowaar nog erger dan de eerste. Niets, echt niets, viel er te beleven op het anders zo levendige Tenhoutte. Ondanks de positieve ingesteldheid van de thuisploeg vielen er nagenoeg geen kansen te noteren en kende de bezoekende doelman een rustige zondagvoormiddag. Het meest markante feit was nog dat halverwege de wedstrijd Jonas, met kleine oogjes, totaal in de war en het uur totaal uit het oog verloren, toekwam na herhaaldelijke pogingen hem uit zijn bed te bellen. Een wedstijd dus om snel te vergeten en ergens diep weg te steken in de annalen van ons jonge bestaan.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Kevin, Bram, Thomas, Wim, Kenneth, Tim, Jan, Kris VN, Fritsjof, Bart, Jonah en Niels