KVVVA - Erembodegem

Verslag

Zondagvoormiddag 11 september 2011, Tenhoutte
Voor de eerste thuismatch van het seizoen mochten we het verre Erembodegem verwelkomen. Nog een beetje onder de indruk van de verre trip en waarschijnlijk verblind door onze spuglelijke driesoortige groene uitrusting ging de bezoekende doelman al na enkele minuten op een corner onder de bal door. Kenneth heeft op dat moment altijd een neusje voor op de goede plaats te staan en staalhard bonkte hij de bal dan ook met het hoofd in doel, weliswaar via de paal, maar een snelle en bevrijdende 1-0. Het was duidelijk dat dit Erembodegem te kloppen was en vooral via rechts konden we ze pijn doen. Hun linksachter zag Bram Y langs alle kanten voorbij hem lopen en Bram Y speelde dat bij momenten schitterend uit. Halverwege de eerste helft was het ook hij die de bal voor doel bracht, Fritsjof kon afleggen met het hoofd en Kenneth opnieuw op de goede plaats. De topschutter van vorig seizoen zette daarmee direct de puntjes op de i met zijn tweede van de voormiddag, 2-0. Niet veel later lukte hij bijna de 3-0 toen een keiharde pegel uiteen spatte op de paal, de rebound werd maar net gemist door Fritsjof. Die had niet veel later de beste kans van de eerste helft aan de voet toen Bram Y, weer hij, hem schitterend alleen voor doel zette, maar het intrappen was te zwak en niet goed gericht. Rusten dus bij een oververdiende 2-0.
Na de pauze hetzelfde spelbeeld, KVVVA bleef op zoek gaan naar de comfortabele 3-0, maar die wilde er maar niet in. Kenneth was er nog het dichtst bij, maar hij trof nog 2 keer de paal waardoor het een kwartier voor tijd ineens nog alle hens aan dek was toen Erembodegem op een zeldzame uitbraak (al dan niet in buitenspel) de aansluitingstreffer lukte. KVVVA probeerde het dan voorzichtig uit te tikken en bij het laatste fluitsignaal klonk dan ook een collectieve 'oef'. Met deze 2-1 winst is de eerste driepunter van het seizoen binnen en is de nederlaag uit de openingsspeeldag meteen weggespoeld. Hopelijk mag deze overwinning de eerste zijn in een héél lange reeks!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Kris, Brecht, Arne C, Niels, Jan, Kenneth, Remie, Bram Y, Bert, Fritsjof, Jeremy, Wim en Tim J
Doelpunten voor KVVVA: Kenneth (2x)
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]