KVVVA A - Dikkelvenne

Verslag

Zondagvoormiddag 13 maart 2011, Tenhoutte
Na drie weken eindelijk nog eens competitievoetbal met het lager geklasseerde (en dat zijn er niet heel veel meer) Dikkelvenne als tegenstander. KVVVA A was dan ook van bij de aftrap gebrand op een goeie prestatie en na amper 29 seconden was het al prijs. Een mooi opgezette aanval die begon met een voorzet van Jan, waarna de bal knap achteruit werd gelegd door Tim met het hoofd en Kenneth die verschroeiend hard in één tijd kon uithalen, 1-0. KVVVA A dus direct op voorsprong met het snelste doelpunt uit de geschiedenis van de jonge reserven. Amper tien minuten later stonden de bordjes al opnieuw gelijk. Een vrije trap van wel heel ver waaide over Kev binnen en 1-1. Het signaal voor KVVVA A om opnieuw een tandje bij te steken en dat leverde kansen op. Brecht bleef bij één ervan wel erg koelbloedig nadat hij door Bram Y met een hakje werd aangespeeld en KVVVA A zo opnieuw op voorsprong, 2-1. Jammer genoeg wist Dikkelvenne weer niet veel later opnieuw de score in evenwicht te brengen. Opnieuw kregen we een tegendoelpunt te verwerken na een stilstaande fase, dit keer op een corner en zo 2-2. KVVVA A ging dan nog voor rust uitdrukkelijk op zoek naar een nieuwe voorsprong en Tim kwam er nog het dichtst van allemaal bij, maar zijn trap spatte uiteen op de paal. Rusten dus met een gelijke stand na een aangename eerste helft.
De tweede helft was het opnieuw vooral KVVVA A dat zorgde voor de meeste druk, maar het was Dikkelvenne dat wist te scoren. Een wel heel licht toegekende penalty (Hein kreeg de bal ongelukkig tegen de arm) werd feilloos omgezet waardoor we voor het eerst in de partij op achtervolgen waren aangewezen. Zowat iedere vijf minuten werd de druk meer en meer opgevoerd door er telkens een aanvallende speler bij te zetten en dat leverde een resem kansen op waarbij telkens wel iemand in de diepte werd gestuurd. Remie ging zo ook alleen op de keeper die niet anders kon dan aan de noodrem te trekken, zuiver penalty maar jammer genoeg slechts geel voor de bezoekende goalie. Kenneth achter de bal en loepzuiver binnen, 3-3. Met een waar slotoffensief werd nog getracht om de drie punten thuis te houden, maar zowel Jan, Remie als Bram Y konden de netten niet doen trillen. Met een gelijkspel dienden beide ploegen zich uiteindelijk tevreden te stellen, maar vooral voor KVVVA A was dit een gemiste kans om eindelijk nog eens met een zege aan te knopen. Volgende week opnieuw bye maar de week erna hopelijk iets meer geluk tegen Zevergem.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Arne, Hein, Kris, Jeroen, Brecht, Tim, Jan, Remie, Kenneth, Bram Y, Fritsjof, Wout, Bert en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth (2x), Brecht
Geel KVVVA A: Hein, Fritsjof