De Pinte - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 10 april 2011, complex Moerkensheide in De Pinte
De laatste uitmatch van het seizoen was er direct eentje van formaat. We mochten namelijk op bezoek in De Pinte, een ploeg die rekenkundig nog volop meedoet in de strijd om de titel. Even verkeerd gereden maar uiteindelijk toch op de juiste plek beland vonden we het terrein van De Pinte, links van de berg! Op dat moment waren we nog in de volle veronderstelling dat we nipt met zijn elven waren, maar toen moesten we nog tot de constatatie komen dat onze eigenste topschutter, de heer Biglia, al enkele weken had verwittigd dat hij er die dag niet kon zijn. Met zijn tienen dan maar en dat bleek al snel geen eenvoudige klus. Alhoewel, we speelden naar de mate van het mogelijke vrij goed georganiseerd en konden De Pinte nog redelijk opvangen. Eén keer kwamen we wel enorm goed weg toen de bal eigenlijk op de stip had gemoeten, maar de ref kende nog wat genade. Halverwege de tweede helft vond de thuisploeg dan toch een gaatje, waardoor de 1-0 een feit was. De Pinte bleef verder in de eerste helft aandringen naar een tweede treffer, maar net voor rust was het voor hun toch even bibberen toen Remie van ver kon uithalen en de keeper de bal van onder de lat enkel maar meer in hoekschop kon tikken.
In een korte en welverdiende rust kwamen we tot het besef dat het nog steeds maar 1-0 was en dat er misschien nog een klein wonder kon geschieden in de tweede helft. Die was echter nog maar een tiental minuten oud toen De Pinte vlotjes door onze defensie heen en weer tikte en de 2-0 uiteindelijk toch op het bord stond. Een slippertje en een harde (afgeweken) knal zorgden vervolgens nog voor de 3-0 en 4-0 waarna het reikhalzend uitkijken was naar het einde van de wedstrijd. Tijdens die laatste tien minuten poogde KVVVA A alsnog de eerredder en na enkele kleinere doelpogingen van ver lukte die dan toch. Remie werd net binnen de zestien foutief afgestopt en mocht zelf de strafschop omzetten. In tegenstelling tot verschillende anderen eerder dit jaar gebeurde dit feilloos waardoor de eindstand werd vastgelegd op 4-1. Opnieuw een nederlaag erbij waardoor de overwinningenteller in 2011 blijft steken op 1! Hopelijk kunnen we dat getal volgende week verdubbelen door het seizoen in schoonheid af te sluiten met een thuisoverwinning tegen Vurste-Semmerzake.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Hein, Kris, Brecht, Jeroen, Tim, Remie, Bram Y, Fritsjof en Bert
Doelpunten voor KVVVA A: Remie