Denderhoutem - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 20 november 2011, Hellend vlak van Denderhoutem
Vanwege een snoepreisje van de coach richting het verre Viëtnam mochten de honours van het trainerschap worden waargenomen door het tactisch brein van de nieuwe trainer ad interim Fritsjof. In der haast werd er een volwaardige technische staf opgebouwd rond de nieuwe trainer, zijnde T2 en oud-gediende doelman Hendrik. Tijdens de lange rit richting het verre Denderhoutem werden de laatste details nog eens vlug doorgenomen en al snel bleek dat zijn vruchten af te werpen in de wedstrijd. Een splijtende actie over rechts werd na nog geen 5 minuten bijna binnengewerkt door Kenneth, maar de thuisdoelman kreeg gelukkig voor hem assistentie van een verdediger op de doellijn. Het antwoord dat Denderhoutem er tegenover stelde mocht tellen. Een thuisspeler mocht iets te gemakkelijk aanleggen van aan de rand van de zestien en over Arne binnen, verrassend 1-0. Niet veel later werd KVVVA helemaal met de neus op de feiten gedrukt, een lange bal kwam goed aan bij een thuisaanvaller die iets te gemakkelijk zichzelf kon vrij kappen en met een laag schot in de hoek zorgde voor overdreven 2-0 cijfers. Het doek over een pas ontstane trainerscarrière leek zo wel heel snel te vallen, maar enkele tactische aanwijzingen later zorgde Kenneth toch voor de verdiende 2-1 na een solo door het hart van de defensie. De motor leek ineens aan te slaan en de KVVVA-spelers leken de tactiek te begrijpen, waarna Remie er na een laterale actie 2-2 kon van maken. Niet veel later stak Tim J zo wat het hele veld over en na zijn doorduwactie kon Bram B zelfs de 2-3 aantekenen. Nog bleef KVVVA doorduwen. Een mooie lobbal van Jan keerde via de onderkant van de lat terug in het veld, maar even later diende de thuisgoalie toch de bal voor een vierde maal uit zijn netten te vissen. Arne C haalde knap de achterlijn op links waarna Bram V enkel maar met zijn hoofd tegen de perfecte voorzet diende te lopen. Rusten bij 2-4 na een mooie remonte van KVVVA.
Net na de rust leek het masterplan bijna helemaal tot uiting te komen toen Tim J een hoekschop maar net voorlangs kopte, maar dat was enkel maar een waarschuwing voor opnieuw een dol kwartiertje. Kenneth zag de keeper iets te ver voor zijn lijn staan, en een harde trap met de linker zorgde zo alsnog voor de 2-5. Ook Bram B wist even later zijn tweede van de voormiddag te maken nadat een voorzet van rechts door enkele naast-de-baltrappers werd gemist, maar hij wel kon scoren, 2-6. En na een strakke voorzet van Remie wist Kenneth er met de kop zelfs 2-7 van te maken, het derde doelpunt al voor de topschutter van KVVVA. Het moment dan om nog wat vervangingen door te voeren met al het oog op volgend weekend. Fritsjof gunde zichzelf nog enkele minuutjes en ook Tsjoene mocht nog even mee in de spits. Tsjoene kon net erna tot twee maal toe aanleggen, maar het hoopje verdedigers lag goed in de weg, ook toen Fritsjof nog de rebound probeerde mee te pikken. Fritsjof deed even later alsnog de netten voor een achtste keer trillen (nota bene met de linker) na een mooie doorsteekpas van Tim DV. Bijna zorgde hij zelfs nog voor een negende treffer maar de bal zoefde rakelings naast de winkelhaak. De match werd tot slot afgefloten bij een verdiende 2-8. Een droomdebuut voor de nieuwe trainer die het eerste deel van zijn drieledige opdracht met glans vervulde. Volgende week opnieuw hopen op de punten thuis tegen Onkerzele!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Jeroen, Tim J, Kris, Arne C, Tim DV, Jan, Bram B, Remie, Kenneth, Bram V, Kevin, Niels, Jeremy en Fritsjof
Doelpunten voor KVVVA: Kenneth (3x), Remie, Bram B (2x), Bram V, Fritsjof
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]