Deftinge - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 25 november 2007, terrein VCE Deftinge
De beste match totnogtoe van het seizoen. Met Remie opnieuw in de basis na zijn blessure was KVVVA A weergaloos (op zijn Wims gezegd). Een eerste helft waarin de bal goed rond ging en er zowel collectief als individueel sterk werd gepresteerd (met een extra pluim voor Niels op de linksachter). Een van de eerste kansen van de match was voor Jonas, jammer genoeg was hij ongelukkig in de afwerking wanneer hij de paal trof nog vroeg in de wedstrijd. Uiteindelijk wisten Kenneth met een kopbal (al dan niet met het volle besef) en Fritsjof met een lage schuiver over de grond de score halfweg op 0-2 te zetten. Slechts 0-2, daarvoor waren enkele uitgebroken mollen verantwoordelijk op het Deftingse terrein.
Na de rust was het opnieuw KVVVA A dat het heft in handen nam. Na een fout door een tank van een vent (door Jan omschreven na het tegenlopen als "dienen verroert ier gene centimeter") op Remie werd de strafschop omgezet door Kenneth (wederom al dan niet met het volle besef). Even later kon een sterk ingevallen Wim die goed gevolgd was de score verhogen tot 0-4 na doorzetten van Fritsjof op de doelman. KVVVA A bleef de match onder controle houden en wist uiteindelijk nog 5 maal te scoren, vier maal langs een ontketende Remie die de weg naar doel duidelijk nog niet vergeten was en nogmaals via Kenneth (dit keer met het volle besef). Het moet gezegd zijnde, tussendoor maakte de thuisploeg ook nog een pracht van een doelpunt. Uiteindelijk werd er afgeblazen op 1-9. Een tiende doelpunt (gekoppeld aan de 3 beloofde bakken bier van de delegue) bleven jammer genoeg uit, mede doordat de onegoistische Remi een van zijn beste foeriers Jan nog een doelpunt wou gunnen, maar deze kwam jammerlijk genoeg een meter of vijftig te kort.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Jonah, Niels, Brecht, Thomas, Kris VN, Jan, Jonas, Kenneth, Bram, Fritsjof, Remie, Wim en Kevin
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth (3x), Fritsjof, Wim, Remie (4x)