Bonanza - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 22 september 2013, B-terrein Bonanza
Vandaag mochten we het veld op tegen Bonanza. Altijd een moeilijke tegenstander en vorige jaren een van de toppers van de competitie, we waren dus gewaarschuwd.
KVVVA begon echter goed aan de wedstrijd en legde in de eerste 35 minuten zijn tempo op aan Bonanza, dat regelmatig naar adem diende te happen. Dit leverde een aantal goede kansen op, onder andere via 2 doorsteekpassen vanaf links door het midden van Brecht naar Kenneth. Kenneth kon 2 maal recht op doel af, maar werd nog steeds gehinderd door een goed gevolgde verdediger en kon onvoldoende zuiver afdrukken. Ook een bal op het doelhout van Tim leverde net geen doelpunt op, maar dit kon niet lang meer uitblijven. Helaas achtte Axel gelijkspel toen zijn moment gekomen. Hij waande zich even in de NBA toen hij na een rommelige cornerfase een doelpunt toekende aan Bonanza terwijl onze keeper wel met zijn voeten achter de doellijn stond, maar de bal nog zeker een meter voor de doellijn vast had. We waren compleet verbouwereerd, wat onmiddellijk na de daaropvolgende aftrap tot balverlies, een counter en een tweede tegendoelpunt leidde. 2-0 aan de rust, of hoe een scheidsrechterlijke dwaling een wedstrijd volledig kan omslaan.
Na de rust probeerden we nog met de moed der wanhoop, maar een goede kans voor Remie op voorzet van Brecht en een gemiste strafschop door Tim DV (niemand anders durfde op dat moment), brachten geen aansluitingstreffer. Integendeel, we werden koud gepakt. Na een misser centraal achterin kon een Bonanzaan (of hoe noem je dit?) alleen op doel af voor de 3-0 en wat later volgde na een mooie knal vanop afstand ook nog de 4-0. Dat werd dus ondanks een flitsende start afdruipen met zware 4-0 cijfers…

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Bram Y, Kris, Tim J, Brecht, Thomas V, Kenneth, Tim DV, Jan, Wim, Wouter  en Remie