KVVVA A - Bonanza

Verslag

Zondagvoormiddag 16 maart 2008, Tenhoutte
In een wedstrijd welke wel eens beslissend zou kunnen zijn voor het eindklassement was het hopeloos wachten op de scheidsrechter, die uiteindelijk niet kwam opdagen. Gelukkig was een Bonanzaan (of hoe je het ook noemt) bereid deze zespuntenwedstrijd in goede banen te leiden. De coach en nog enkele anderen hadden ook hun kat gestuurd (wel op voorhand aangekondigd en omwille van allerlei uiteenlopende redenen) waardoor Schietepoes (we zullen hem verder zo noemen omdat er voor 1 keer nog een Bart meedeed) de zware rol op hem kreeg het team naar de overwinning te loodsen. Schietepoes nam de rol in dank aan en stak daarom gedurende de volle anderhalve minuut de eigen gelederen nog eens goed waarna hij de ploeg ten volle kon (bij)sturen in de eerste helft. Met resultaat, KVVVA A domineerde en was het gros van de tijd te vinden op de helft van de bezoekers. Dit leverde een handvol kansen op maar jammer genoeg geen doelpunten, twee dubieuze buitenspelfases en een afgekeurd doelpunt ten spijt. Met een brilscore gingen beide ploegen dan ook de rust in.
Bij de rust had de Bonanzees (om hem eens anders te noemen) blijkbaar de smaak van het fluiten te pakken. Misschien had hij toen ook al door dat het de enige manier ging zijn om Bonanza nog aan puntengewin te helpen tegen een door Schietepoes goed geolied elftal. Bart O, samen met broer Peter voor 1 keer mee mogend doen met een serieus elftal, kreeg de beste kans in het begin van de tweede helft maar tot twee maal toe stond een bezoeker zijn doelman bij op de lijn. Een doelpunt ging duidelijk in de lucht (figuurlijk voor de mensen met veel fantasie!!) en uiteindelijk viel ze dan ook oververdiend. Op een vrije trap van Bart O wist Kenneth de bal aan de eerste paal door te koppen en die verdween achter de bezoekende doelman in doel. KVVVA A had even later ook nog een penalty moeten krijgen toen Remie op lompe wijze onderuit werd geschoffeld, maar de scheids ad interim wilde dit zijn eigen team niet aandoen. Alle verwensen en verdoemenissen naar het hoofd geslingerd floot hij even later, een klein beetje te vroeg, af zodat het niet meer bibberen was voor de thuisploeg en de belangrijke driepunter een feit was. Achteraf werd naar aloude traditie de bewuste penaltyfase nog meerdere malen beleefd met alle betrokken partijen bij een, voor de gelegenheid, smakende palm. Al dan niet gewijd op deze palmzondag, met dank aan de supporters van den Bossenaar!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Jonah, Niels, Kevin, Thomas, Wim, Kenneth, Bram, Jan, Jonas, Bart O, Fritsjof, Remie, Peter, Bart S en Kris VN
Doelpunten voor KVVVA A: Kenneth
Geel KVVVA A: /
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen 2007-2008] [terug naar overzicht verslagen]