Boekel - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 10 maart 2013, half besneeuwd terrein in Boekel

Zondagmorgen bijna half maart, dan wordt er zeker gevoetbald denk je. Er werd inderdaad gevoetbald op een met een laagje sneeuw (!) bedekt terrein in Boekel. De bal maakte soms rare capriolen en het was zoeken naar het goede schoeisel maar uiteindelijk konden we wel van start. Al van in het begin bleek Boekel een stugge tegenstander met een sterk middenveld. Aanvankelijk ging de wedstrijd nog goed op en neer, maar halfweg de eerste helft kwam Boekel enkele keren gevaarlijk opzetten. Eerst bracht de paal nog redding, maar toen een bal niet kon worden weggewerkt trapte een thuisspeler binnen, 1-0. Bruno moest vervolgens Arne een keer of twee bijstaan op de lijn, waardoor de hoop op een goed resultaat toch bleef bestaan bij KVVVA. Zeker toen Kenneth na een mooie diepe bal van Tim J alleen voor de keeper werd gezet, maar de topscorer van KVVVA miste onbegrijpelijk.
De tweede helft hetzelfde spelbeeld. Boekel won de meeste duels en Bruno stond Arne nog enkele malen bij op de lijn. Uiteindelijk was het na een hoekschop toch prijs. De bal werd achteruit gelegd en een pegel ging via de onderkant van de lat in doel. KVVVA kon nooit geen vuist meer maken en Boekel tikte het goed uit. Arne moest zich jammer genoeg nog 3 maal omdraaien, 3-0, 4-0 en 5-0 (penalty). Forfaitcijfers dus tegen toch wel een van de betere ploegen uit de reeks. Volgende week hopelijk de eerste driepunter van 2013 thuis tegen Ophasselt.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Jan, Kris, Bruno, Thomas, Tim J, Tim DV, Kenneth, Ergys, Brecht, Bram B, Fritsjof en Bram Y
Doelpunten voor KVVVA: /
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]