Boekel - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 19 oktober 2008, terrein WIK Boekel
Met nog steeds het maximum van de punten trokken we richting Boekel, een steeds moeilijke verplaatsing. Dat bleek al snel in de partij. Boekel was gebrand op een goede prestatie en op het toedienen van het eerste puntenverlies van KVVVA. De eerste helft ging goed op en neer met enkele kleinere kansen aan beide zijden. Maar beide doelmannen wisten hun netten schoon te houden. Tot vijf minuten voor het rustsignaal. Remie zette zich goed door op rechts, hield enkele verdedigers aan de praat en wist de bal goed voor te brengen. Wim had enkel maar aan de tweede paal simpel binnen te tikken, gezien het spelbeeld een correcte voorsprong voor KVVVA. Boekel leek van de kaart, tenminste voor een seconde of dertig, want dan kregen ze een reuzekans. Hendrik leek geklopt maar gelukkig wist Niels de bal voor de lijn te keren waardoor de ruststand 0-1 bleef.
Na de pauze was de eerste echt grote kans voor KVVVA. Remie kwam alleen voor de keeper, maar kon niet afwerken. Dan verhoogde Boekel de druk. Een zeven à achttal corners leidden uiteindelijk de gelijkmaker in. Een afvallende bal werd goed op doel getrapt en Hendrik kon niet voor de volle honderd procent keren, 1-1. KVVVA leek dan helemaal van slag want nog geen minuut later werd het zowaar 2-1. Er werd wat getwijfeld in de verdediging en een Boekelnaar legde van ver aan. Gedragen door de wind ging de bal over Hendrik. Gelukkig kon KVVVA zich even later herpakken. Eerst werd een doelpunt van opnieuw Wim nog (onterecht) afgekeurd voor handspel, even later wist Wim, weeral hij, de doelman wel op een correcte manier te verslaan, 2-2. Dan had de match helemaal kunnen keren toen even later Kenneth op weg leek naar de winning-goal, maar zijn poging ging net voorlangs. Het bleef uiteindelijk gelijk, een al bij al billijk resultaat waar beide ploegen tevreden konden mee zijn. Volgende week volgt de topper tegen Munkzwalm, dan gaat het pas echt om de eerste plaats!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Hendrik, Kris VN, Kevin, Brecht, Niels, Jan, Wim, Bram, Kenneth, Remie, Fritsjof, Lowie, Tim en Bart
Doelpunten voor KVVVA: Wim (2x)