Boekel - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 22 april 2008, terrein WIK Boekel
Cruciale wedstrijd voor de derde plaats, want winst van Boekel betekende een zekere derde plaats in hun laatste partij. KVVVA A diende dus een resultaat neer te zetten tegen een sterke tegenstander. Het startte dan ook goed, opnieuw leverde dat een heel aantal hoekschoppen op die telkenmale net zoals de week voordien goed werden getrapt door Wim. Op één daarvan kon Tim na een scrimmage aanleggen, de bal ging duidelijk over de lijn en werd toen weggetrapt door een Boekelspeler die daar nog stond. Een duidelijk doelpunt dus, maar niet zo volgens de arbiter en zo bleef het 0-0. Toch wist KVVVA A toch de rust in te gaan met het kleinste verschil, een solo van Wim op de linkerflank leverde de 0-1 op.
De tweede helft was amper 30 seconden oud toen Boekel de stand weer in evenwicht wist te brengen, KVVVA A even van hun melk op die manier. Toch wisten ze het hoofd koel te houden en in een warrige fase was het opnieuw Wim, die net voor Kenneth, KVVVA A opnieuw op voorsprong bracht, 1-2. Even later kon Kevin alle twijfels wegnemen na een licht gefloten strafschop, maar hoewel hij de penalty's er op training vlot in de kruising inramt, gunde hij nu de thuisdoelman een pleziertje met een pissertje in de hoek waarin hij normaal nooit trapt. Zo bleef de spanning nog even in de wedstrijd tot in de slotminuut, toen wist Kenneth alsnog de 1-3 te maken nadat hij vanuit een hele scherpe hoek alsnog de keeper wist te lobben. Een mooi resultaat dus voor KVVVA A wat meteen ook de derde plaats met zich meebrengt, want alhoewel gelijk aantal punten met Boekel een wedstrijd meer gewonnen.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Kris VN, Kevin, Brecht, Jonah, Wim, Tim, Bram, Remie, Kenneth, Fritsjof en Jonas
Doelpunten voor KVVVA A: Wim (2x), Kenneth