KVVVA A - Boekel

Verslag

Zondagvoormiddag 6 februari 2011, Tenhoutte
Na een 1 op 9 en nog geen enkele driepunter in 2011 was het hoog tijd om eindelijk de punten eens thuis te houden. Zeker en vast ook omdat het tegen Boekel was, een ploeg die de afgelopen jaren steeds rond ons in het klassement eindigde en waar we nog iets tegen goed te maken hadden uit de heenronde (pijnlijk 2-1 verlies toen). Iedereen goed op tijd wakker, behalve De Kev die maar nipt kon opgetrommeld worden zodat we toch met onze vaste keeper konden starten. Al na twee minuten mocht onze goalie hem echter omdraaien. Een verticale aanval door het centrum en een bananenschot later was het al 0-1. De ideale situatie voor 'Boem Boem Boekel' dat vanaf dan nog meer zijn geliefkoosde spel kon spelen: achteraan de bal wegtrappen en hopen dat ie goed valt waarna elke prestatie die niet meteen leidde tot balverlies als 'goed, goed' werd bestempeld. Dat leverde daarbovenop nog snel resultaat op ook. Een diepe bal later kwam een Boekelnaar alleen voor Kev, iets te gemakkelijk 0-2 en een ijskoude douche voor dit KVVVA A dat zonder topscorer en coach tussen de lijnen de wedstrijd had aangevat. Onder impuls van vooral Tim en Remie wist KVVVA A dan toch eindelijk wat druk te zetten op de helft van de tegenstander. Dat leverde ook de aansluitingstreffer op: een gekraakt schot van Jeroen bereikte Fritsjof aan de tweede paal en die bleef koel genoeg, 1-2. Tot de gelijkmaker voor de rust kwam het niet meer, de koppen werden dan ook (met een pateetjen) eens goed bij elkaar gestoken.
Opnieuw wat gesleutel aan het elftal leverde echter niet meteen een stormloop naar voren op, integendeel. Het was Boekel dat opnieuw iets te gemakkelijk de 1-3 op vrijschop kon maken. Halverwege de tweede helft werd het zelfs nog 1-4 waarna KVVVA A zich een weg sleepte naar het laatste fluitsignaal. Op een karambollige poging van Tsjoene na viel er voor de supporters echt bijna niets meer te beleven. Op deze manier wordt het nog een fameuze zwanenzang richting einde seizoen!
Met wedstrijden de komende weken op het programma tegen ploegen als Kluisbergen, Bevere en KVVVA B zal het moeilijk zijn de teller, die momenteel stokt op 16 punten, nog fameus op te krikken. Maar aangezien voetbal nog steeds geen exacte wetenschap is en een aloud gezegde luid dat in voetbal alles kan leven we nog steeds op hoop!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Arne, Kris VN, Wim, Hein, Jeroen, Remie, Bram B, Tim, Jan, Fritsjof, Wout, Bram Y, Bert en Charlie
Doelpunten voor KVVVA A : Fritsjof
Geel KVVVA A: Wim
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen]