KVVVA B - Boekel

Verslag

Zondagvoormiddag 7 maart 2010, Tenhoutte
Van het ene uiterste in het andere, zo kon je het terrein omschrijven bij de aftrap. Vorige week nog ploeteren in de modder, dit keer een keihard bevroren ondergrond. Even de schoenkeuze uittesten en ook opletten welke capriolen de bal allemaal zou maken konden we na de opwarming van start. Tegenstander Boekel, altijd een kwaaie klant, nam in het begin toch wel het initiatief in handen, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam dat niet. Bij een meestal verre en dikwijls optimistische poging stond onze eigenste Bary Poupacar Kev weer secuur te keepen. Bij de eerste deftige tegenprik van KVVVA B was het dan bijna raak. Scherpe voorzet van Arne die over de doelman ging en in doel leek te belanden, maar de bal ging nipt voorlangs. Ook Kenneth kwam in de eerste helft nog dicht bij de openingstreffer. Op goed aangeven van Wim vond onze topschutter echter de bezoekende doelman op zijn weg. Uiteindelijk rusten bij een billijke 0-0.
Zo de eerste helft was verlopen, zo ging ook de tweede helft verder. Boekel dreigde wel af en toe, meestal van op afstand, en zo was het ei zo na bijna 0-1. Kev liet zich even betrappen op een schoonheidsfoutje, maar nog licht aangeraakt terwijl de bal door zijn benen ging bleek dit genoeg om hem alsnog in hoekschop te doen gaan. Nog geen twee minuten later dé kans op de openingstreffer aan de andere kant. Kenneth wist zich goed door te zetten en alleen voor de keeper dacht iedereen dat de 1-0 een feit was, maar de bal wou er opnieuw niet in en hobbelde nipt naast. KVVVA B gooide nog alle troeven in de strijd onder de vorm van de zwarte parel, maar ondanks zijn verwoede poging om de keeper te passeren (lees: er klof op te lopen) wist die van geen wijken. Ook niet toen de coach in de slotminuten nog eens mee naar voor oprukte, maar ook hij zijn poging naast zag gaan. Het bleef dus 0-0, een unicum in de geschiedenis van de jonge reserven, want nog nooit bleef de brilscore op het bord bij het laatste fluitsignaal!

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Kevin, Niels, Brecht, Kris VN, Bart, Wim, Jan, Arne, Kenneth, Fritsjof, Hein en Jeremy