KVVVA A - Boekel

Verslag

Zondagvoormiddag 2 december 2007, Tenhoutte
Op een loodzwaar terrein werd slechts op het laatste ogenblik beslist van toch te spelen. De staat van het terrein had dan ook een grote invloed op deze wedstrijd. De bezoekers hadden het geluk vroeg op voorsprong te komen. Na een bananenschot van ver van een van de bezoekers, welke schitterend werd gepareerd door Hendrik, trapte een andere bezoeker op doel waarop de bal bleef steken in de modder. Nog een andere speler van Boekel was goed gevolgd en trapte de 0-1 binnen, al dan niet in buitenspel en zwaar gecontesteerd door onder andere de (geblesseerde) coach ad interim Tim. Toch was KVVVA A minstens de evenknie in deze eerste helft, na een schitterende actie ging een schot van Remie voorlangs en Fritsjof kon een gemeten voorzet van Jonas net niet afwerken met het hoofd.
In de tweede helft had de thuisploeg het meeste balvezit, maar dit werd jammer genoeg niet vertaald in veel doelrijpe kansen. Het veld werd steeds zwaarder en echt voetballen werd steeds moeilijker. Hendrik behoedde nog enkele malen de thuisploeg voor een grotere achterstand maar veel mocht het niet baten, KVVVA A kwam jammer genoeg niet meer tot scoren waardoor de vroege voorsprong van de bezoekers op het scorebord bleef. Einduitslag 0-1.

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Hendrik, Brecht, Bram, Kenneth, Niels, Fritsjof, Remie, Jonas, Thomas, Jonah, Kris VN, Jan en Kevin