Bevere - KVVVA A

Verslag

Zondagvoormiddag 24 oktober 2010, A-terrein Bevere
Op bezoek bij de kampioen van vorig jaar zonder onze kapitein en topschutter diende deze wedstrijd zich niet als de makkelijkste aan. Toch was er een sprankeltje hoop op de eerste uitpunten, want Bevere was in tegenstelling tot vorig seizoen niet aan een superieur parcours bezig. In de beginfase kon KVVVA A de neus enkele keren aan het venster steken, maar zowel Niels (uit nood links vooraan maar wel bijna op de juiste plaats na een mooie actie over rechts van Bram B) als Fritsjof (goed op weg gezet door Jan maar het schot voorlangs) wisten de netten niet te doen trillen. Voor de rest van de eerste helft vooral Bevere die de plak zwaaide met een pak ballen voorlangs (door de Kev goed beoordeeld want hij voelde ze telkens naast gaan) en toch één doelpuntje. Een voorzet werd van dichtbij net over Kev, maar wel onder de lat binnengewerkt, 1-0.
Een schietgebedje bij de rust leek in eerste instantie soelaas te brengen want KVVVA A ging in het begin van de tweede helft uitdrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Arne bekroonde bijna een uitstekende wedstrijd met een schot dat de lat streelde, maar de bal leek er niet in te willen op deze zondagvoormiddag. Ook niet toen Remie na een schitterende actie over rechts zijn schot op de paal zag belanden en Hein de rebound onbegrijpelijk over schoot. Ook Bram Y kreeg nog een goede kans op de gelijkmaker na een rush op een diepe bal, maar zijn poging ging voorlangs. Bevere kreeg ondertussen ook wel een pak goede kansen en uiteindelijk wisten ze op eentje ervan de voorsprong ook te verdubbelen. Al dan niet na buitenspel probeerde Brecht nog aan de noodrem te trekken, maar de bal werd toch nog opzijgelegd en gescoord, 2-0. Er viel uiteindelijk ook nog een derde (schot van ver) en vierde doelpunt (vrije trap helemaal op het einde) letterlijk uit de lucht waardoor er overdreven 4-0 cijfers op het bord kwamen. KVVVA A trachtte tussendoor nog de eerredder te maken (mooie actie dwars door de as van Remie) maar het mocht niet zijn. Hopelijk kennen we volgende week een pak meer geluk als we onze thuisreputatie hoog mogen houden in de derby tegen de ouwe reserven!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Brecht, Kris VN, Remie, Niels, Hein, Fritsjof, Arne, Bram B, Bart, Jan, Bram Y, Jeroen, Bert en Jeremy