Bevere - KVVVA B

Verslag

Zondagvoormiddag 7 februari 2010, A-terrein Bevere
Op een zeer mooi bespeelbaar veld mochten we op deze zondagvoormiddag na opnieuw een weekje afgelasting de leider in het klassement partij geven. Bevere, dat als een wervelwind door deze competitie raast, had 15 zeges op rij behaald en in 16 competitiematchen nog maar 9 tegendoelpunten (waarvan wel 3 tegen ons) moeten slikken. Al héél snel in de partij bleek dat dit Bevere wel een zestiende zege op rij zag zitten. Een terugspeelbal werd niet zo schitterend verwerkt door Kev (opnieuw op post in doel), een Bevere-aanvaller er als de kippen bij en onze goalie die al na amper 1 minuut aan de noodrem moest trekken. Gevolg penalty en een vroege achterstand, 1-0. Niet veel later was het zelfs 2-0 toen een Bevere-speler iets te makkelijk een corner aan de eerste paal kon binnen tikken. KVVVA B leek echter niet echt aangeslagen door deze vroege overdreven achterstand en kon ook enkele kansjes versieren via Kenneth en Tim. Die laatste had zelfs een penalty moeten krijgen nadat hij langs achteren werd aangelopen in het strafschopgebied, maar de scheids die voor de rest een keurige partij floot gebaarde van kromme haas. Tot overmaat van ramp viel het doelpunt opnieuw aan de overkant: slecht uitverdedigen, een afgeweken bal en zeer gevleid 3-0 voor de thuisploeg. Op een goedgetrapte hoekschop van Wim kon Kenneth dan milderen tot 3-1 en KVVVA B leek zelfs nog de aansluitingstreffer te lukken met een tweetal kansen voor Jan, maar vlak bij de rust prikte Bevere nog eens gevat tegen. Een overdreven 4-1 ruststand.
Na de rust tikte Bevere de wedstrijd verstandig uit en via 5-1 werd het zelfs 6-1. Een opflakkering van KVVVA B ten spijt, want Bart (goede intikker op aangeven van Wim die mooi de achterlijn haalde) en Fritsjof (al dan niet in buitenspel na een mooie actie door het centrum van de coach) konden op dat moment nog verdiend milderen tot 6-3. De coach zag het zelfs nog even zitten want hij riep "elke 5 minuten nog eentje hé mannen", maar toen hij dat herhaalde bij de 7-3 (voor de tweede keer een afgeweken bal op Kris trouwens) leek de veer toch wat gebroken. Uiteindelijk dus een doelpuntjeskermis met 7-3 als eindstand, maar mochten we niet zo vroeg zo veel zijn achter gekomen zat er zeker meer in. Conclusie van de partij: dit Bevere wordt moelijk van de titel te houden, ook al omdat een ploeg op kop en in vorm altijd een beetje meeval heeft!

Statistieken

Speelden voor KVVVA B: Kevin, Bart, Brecht, Wim, Kris VN, Lowie, Tim, Kenneth, Arne, Jan, Remie, Jeremy en Fritsjof
Doelpunten voor KVVVA B: Kenneth, Bart, Fritsjof