KVVVA - Bevere

Verslag

Zondagvoormiddag 15 september 2013, Tenhoutte
Op deze derde speeldag kregen we de enige ploeg over de vloer die al 2 keer wist te winnen, Bevere kondigde zich dan ook aan als een lastige tegenstander. Al na 2 minuten was het dan ook prijs. Balverlies voor de zestien zorgde voor de actie die de openingstreffer van Bevere inluidde. KVVVA had het erg moeilijk en Bevere was duidelijk de sterkste ploeg. Halverwege de eerste helft kwam het dan ook op 0-2. Vanaf dan ging het rap, te laks verdedigen op een corner zorgde voor 0-3 en een slippertje later in de verdediging was het zelfs 0-4. Toen hadden we wel even geluk als Tim J met (slechts) geel mocht blijven staan nadat hij een doorgebroken bezoeker onderuit had gehaald aan de rand van de zestien. Het enige wapenfeit dat KVVVA daartegenover kon stellen in de eerste helft was een goeie actie en dito trap van Wouter, maar zijn poging spatte uiteen op de lat.
De tweede helft kwam KVVVA iets beter uit de kleedkamer. Bevere moest natuurlijk niet meer en probeerde het simpel uit te voetballen. Na goed doorzetten van Wouter werd Kenneth dan toch eens in schietpositie gebracht en dat leverde op, een harde pegel en 1-4. KVVVA voetbalde nog enkele kansjes bij elkaar en Brecht had altijd de 2-4 moeten maken, maar hij besloot recht op de keeper. Op het einde wist Bevere dan toch nog eens te scoren waardoor er voor de derde week op rij een 1-5 stand op het bord stond. Als er voor volgende week moet gepronostikeerd worden kan je dus maar beter je geld opnieuw op 1-5 zetten, (het ongeslagen) Bonanza weze gewaarschuwd!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Bram Y , Tim J, Thomas V, Kris, Jan, Tim DV, Brecht, Remie, Kenneth, Fritsjof, Bram B, Wouter en Bruno
Doelpunten voor KVVVA: Kenneth
Geel KVVVA: Tim J
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]