KVVVA - Bevere

Verslag

Zondagvoormiddag 21 april 2013, Tenhoutte
Van 6 januari was het ondertussen geleden dat we nog eens hadden mogen aantreden op Tenhoutte. In een wedstrijd waar niemand nog veel te winnen of te verliezen had mochten we in deze eindeseizoensmatch Bevere verwelkomen. De ploeg waar we in de heenronde waarschijnlijk ons beste voetbal van het seizoen hadden tegen gespeeld. Omdat Arne niet kon offerde Bram zich opnieuw op om in doel te staan. De wedstrijd begon evenwichtig en met een vrije trap stak Ergys een eerste keer het neus aan het venster, maar het was Bevere dat de openingstreffer wist te maken. Uit een heel scherpe hoek twijfelde Bram Y even of er een voorzet of schot zou komen en uiteindelijk werd het dat laatste dat tussen keeper en paal binnenging, 0-1. KVVVA probeerde daar wel iets tegenover te stellen, maar veel verder dan een zacht schotje van Wim, waar de bezoekende keeper toch wat problemen mee had, kwam het niet. Bevere kreeg ook niet veel voor elkaar en zo was het wachten op het rustsignaal. Toch nog één keer KVVVA voor de pauze, Jan met een secure voorzet, maar Kenneth, die de bal beter had gelaten voor een beter staande Wim, maar jammer genoeg niet gezien, kopte over.
Na de pauze hetzelfde spelbeeld. De meeste actie was er naast het veld in de vorm van een heel schetenorkest die onze kapitein wist te produceren op de bank, ten gevolge van overmatig rum- en vodkagebruik in een niet nader genoemde witte kroeg voor een speciaal soort mensen in hartje Oudenaarde. Veel was er dan op het veld al niet meer te beleven. Bertje Boem Boem kreeg nog een fameuze Boem in het gezicht en voor de rest was er werkelijk, op enkele pogingen op ons eigen doel na, bijna niets meer te zien. Het was dan voor de trouwe supporters ook reikhalzend uitkijken naar het eindsignaal, dat er luttele seconden na nog een treffer van Bevere ook kwam. Bruno trok nog bijna aan de noodrem maar scoren lukte alsnog voor de Beverse aanvaller en zo een eindstand van 0-2. Benieuwd of we volgende week nog een stok in de wielen van Munkzwalm, die door een pak inhaalmatchen toch afstevenen op de titel, kunnen steken?

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Bram Y, Kris, Tim J, Bruno, Thomas, Wim, Kenneth, Jan, Fritsjof, Tim DV, Ergys, Remie, Bert en Brecht
Doelpunten voor KVVVA: /
Geel KVVVA: Tim DV
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]