KVVVA A - Bevere

Verslag

Zondagvoormiddag 20 februari 2011, Tenhoutte
Na de eerste driepunter van 2011 hoopten we op deze zondagvoormiddag ook de drie punten thuis te kunnen houden tegen het altijd lastige Bevere. Het terrein lag er erbarmelijk (lees plakkerig bij) en de veters dienden dan ook strak aangeknoopt te worden om geen schoenen in de modder te verliezen. Daarbij stond er ook nog een strakke wind waardoor het bibberen was langs de zijlijn. Bibberen was het ook op het veld toen na amper enkele minuten Bevere al toonde op wat dat het extreem gevaarlijk is: corners! Een indraaiende bal werd maar net verwerkt door Kevin. Niet veel later was het wel prijs, opnieuw een hoekschop werd maar half verwerkt en de afvallende bal werd door een bezoeker tegen de netten getrapt, 0-1. Bevere leek nog voor het halfuur die score te gaan verdubbelen, maar de Kev wist tot een tweetal keer toe de bal in hoekschop te duwen. KVVVA A leek er dan toch even door te komen en Jan kreeg de beste kans op de gelijkmaker, maar ook de bezoekende goalie kon dit schot in corner duwen. De druk naar voor van KVVVA A bleef aanhouden, maar ineens was daar Bevere op de counter. In drie keer (eerst bracht Kevin redding en op een tweede poging ook Brecht op de lijn) wist Bevere toch de score te verdubbelen voor de rust, 0-2.
KVVVA A trok zich blijkbaar weinig aan van die achterstand na de rust. Het zette veel druk naar voren maar bleef (letterlijk) steken aan de rand van de zestien. Op het echt slechtste stuk van het terrein was de modder dikwijls de spelbreker voor goede combinaties waardoor er slechts enkele zeldzame pogingen uit de tweede lijn volgden. De beste kans kwam er nog nadat Kenneth toch eens de achterlijn haalde, maar de Beverse doelman kon nog net met enkele vingertoppen de bal beroeren waardoor Fritsjof net niet meer aan de bal kon. Een verdiende aansluitingstreffer was KVVVA A niet gegund (ook al stond er op het einde van de match veel offensief geweld op het terrein) en het kwam zelfs nog goed weg toen aan de overkant Bevere nog een goede poging op de lat zag uiteen spatten. Een slechte generale repetitie dus met het oog op de derby van volgende week tegen de oude reserven!

Statistieken

Speelden voor KVVVA A: Kevin, Arne, Wim, Hein, Jeroen, Brecht, Bram B, Tim, Jan, Bert, Kenneth, Niels, Fritsjof en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA A : /
Geel KVVVA A: Wim
Rood KVVVA A: /

[terug naar overzicht verslagen]