Jeremy Wieme

Roepnaam: De Jé
Woonplaats: Etikhove
Geboortedatum: 14/01/1986
Positie: waar de gewonden liggen, anders ergens op een bank
Vorige clubs: rugby Rhinos
Favoriete voetbalploeg: Ajax, omdat ik daar een truitje van heb, maar twas meer voor die leuke kabouter dat er op stond dat ik dat kocht
Favoriete speler / (jeugd)idool: nen favoriete speler heb ik niet dus neem ik maar de term: De anonieme gesneuvelde voetbalspeler.
En een jeugdidool heb ik ook niet of ik ben hem vergeten, dus neem ik een uitvinder die zomaar bij mij opkom namelijk Joseph Gayetty.
Pronostiek KVVVA B 2009-2010: /
Persoonlijk: In de beginne was er niets voor mij de zondagochtend maar met eens mee te gaan naar een topmatch van een dan voor mij nog een onbekende ploeg had ik de smaak (soms van kater) te pakken gekregen om elke week mee te gaan. Zo geschiede het en stond ik luidskeel langs een zijlijn de spelers toe te juichen. Al vlug bleek dat er één iets in de ploeg ontbrakte, namelijk een verzorger. De taak was ingevuld door iemand, maar die kon ook nooit komen (om hem niet in een slecht daglicht te zetten gebruik ik ook geen namen he). Zo mocht ik na lang aandringen verzorgerke spelen. Ik kreeg een gele band en ging door het leven als een volwaardige verzorger. En nu ben ik de persoon die ook eens op het veld mag lopen als een speler zich bezeerd heeft (meestal kom ik tot halverwege het veld en mag ik al weerkeren). Ik veronderstel dat ik mijn job goed doe want sommige spelers hebben reeds van een behandeling kunnen genieten en vonden dit zeer goed. Soms (1 keer) ben ik ook nen délégé indien onze trouwe délégé er niet is.
Ziezo ,als je nog meer wilt weten van mijn boeiend leven kun je me altijd ergens bereiken. Er rest me enkel u te bedanken voor het lezen van mijn profiel.
Ik weet ook dat je hoogwaarschijnlijk dit maar eenmaal zult lezen en denken, die jongen heeft ook niets anders te doen.
Dus sluit ik maar af en krijg je nog een groet van mij. De verzorger; De Jé.

[terug naar overzicht ploeg]