KVVVA - Wit-Zwart B

Verslag

Zondagvoormiddag 22 april 2012, Tenhoutte
Laatste thuismatch van het bijna afgelopen seizoen met niet superveel meer op het spel. De tegenstanders van de ploegen net boven ons in gedachten zullen we waarschijnlijk niet veel meer stijgen en de tegenstanders van de ploegen net achter ons kennende zullen we waarschijnlijk ook niet veel meer zakken. Een typisch eindeseizoenswedstrijd dus op een gezapig tempo, zou je denken! Niets was minder waar. Al van in het begin werd duidelijk dat Wit-Zwart B niet gekomen was voor een rustige zondagsochtendwandeling in de Vlaamse Ardennen. Vuile kleine, soms iets grotere, smerige foutjes zorgden ervoor dat na niet te lang spelen de bezoekende gelegenheidsscheids al beide kapiteins bij elkaar mocht roepen. Van wervelend voetbal was er dan ook niet veel sprake. De kansen voor KVVVA (met Tsjoene diep in de spits hopeloos op zoek naar dat ene doelpunt dat heel zijn seizoen zou kunnen opfleuren) waren eerder schaars en aan de andere kant diende Arne V enkele keren gevat tussenbeide te komen. Die twee elementen zorgden ervoor dat er werd afgestevend op een 0-0 ruststand. Even voor het rustsignaal toch een beetje commotie toen zowel de coach als een bezoeker bloedend van het veld moesten gaan na een kop-tegen-kopduel. Resultaat zou achteraf blijken: 2 nietjes voor de coach, 6 hechtingen (of toch iets in die trend) voor de ongelukkige bezoeker.
De tweede helft begon KVVVA de match iets meer in handen te nemen. Wit-Zwart B kwam er sporadisch wel nog eens uit, maar telkens stond Arne V op de juiste plek, en als hij toch een keertje geklopt leek, kreeg hij assistentie van Kris op de lijn. De druk werd wel verder opgevoerd door de thuisploeg en de kansjes kwamen er nu wel voor KVVVA. Een kwartier voor tijd leverde dat ook een doelpunt op. Remie kon van schuin voor de goal aanleggen en de bal ging over de keeper in de verste hoek binnen, 1-0. Dat leek genoeg te gaan zijn voor de overwinning met een goed keepende Arne V in doel, maar een beetje later kwamen de Wit-Zwart-B-ers er toch nog eens goed uit. Volgens de thuisaanhang was het meters buitenspel, maar een bezoeker mocht toch alleen doorgaan en met een wijde beweging kon hij Arne V toch nog omspelen, 1-1. Meteen ook de einduitslag en over de ganse match bekeken een billijk gelijkspel. De door sommigen toch nog verhoopte top-5 lijkt zo buiten schot. Volgende week nog 1 wedstrijd en nog een kans om het seizoen met een positieve noot af te sluiten. Tegenstander is echter Zandbergen, op verplaatsing. De trouwe KVVVA-fan krijgt misschien al een kleine deja-vu, want twee jaar geleden was dit ook zo, en we weten hoe dat afliep!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Bram V, Kris, Wim, Brecht, Jan,  Tim J, Tim DV, Jeroen, Remie, Bram B, Fritsjof, Arne C en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA: Remie
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]